Коментари - LG пуска безжично зарядно за умни телефони | IT.dir.bg
назад

LG пуска безжично зарядно за умни телефони

LG представи своето ново безжично зарядно за смартфони WCD-800. То е проектирано във формата на поставка за мобилен телефон. Така апаратът може да бъде поставен вертикално за провеждане на видео разговори или писане на съобщения и хоризонтално за гледане на клипове или филми в HD по време на зареждане на батерията.

Обратно в новината

Коментари - LG пуска безжично зарядно за умни телефони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оная патка застреляна М.Кунева нали щеше да налага универсално зарядно.Ами-ето го.Те хората нея ще чакат да им спусне директиви от ЕС!Ха-ха!

"Оная патка застреляна М.Кунева" отдавна наложи универсалното зарядно. Всички нови телефони са с такова! Като нямаш познания не обиждай хората!

Единственото което ще става е че ще ни облъчва от още едно място. Чудят се с какво да впечатляват хората за да продават повече.

Добре че е бил Тесла навремето.

Абе нали трябва да е "по-добро" за да го купуват ...

Стига с тия "умни телефони". То вярно, че са по-умни от средностатистически чалга избирател в БГ, ама чак пък "умни"...

Всичко хубаво в статията, ама изречението "показва и по-висока ефективност спрямо конвенционалните зарядни, изискващи свързването на телефона с кабел. " избива рибата. Няма как да стане това. Просто с кабел е много по-ефективно - нямаш нужда от никаква електромагнитна индукция, която безжично да предава енергия. Иначе никой нямаше да използва кабели за предаване на енергия, а щеше да става безжично :)