Коментари - Предварителните поръчки за iPad ще закъснеят | IT.dir.bg
назад

Предварителните поръчки за iPad ще закъснеят

Хората, поръчали си предварително новия iPad, за да избегнат тълпите в деня на излизането му на пазара, ще трябва да почакат по-дълго, докато се сдобият с устройството, информира Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Предварителните поръчки за iPad ще закъснеят | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОМГ! Не мога да повярвам: малките наркоманчета няма да могат да си получат iSHIT-a навреме.... сигурно ще вземат да пукнат от липса на допинг!

Много Тъпо от страна на ябълката?

гроздето е кисело

Това с киселото грозде колко пъти го слушам за този iPad. Не се ли научихте, че това е пропаганда и то от световна класа. Че взимайки си ипад е само начало на голямото доене, а после започват за всяко дребно нещо - дай пари дай пари. Да не говорим, че технически има безкрайно много ограничения. Вземи си първия андроид на половин цена и цъкай в интернет колкото искаш - това и прави масовия потребител.

Плащам за всичко, което ползвам. Ценя труда на другите.

Нещастен съм и ще си разплета чорапите. То туй "техническо чудо" име си няма, те очакват да се появи на пазара. Онзи ден един заблуден юзър го хвали - правен е в САЩ и се супер! Викам виждал ли си го? Ползвал ли си го и за какво? Ами не, така казват... Та то цяла Америка на това се движи - в рекламата казват, че е супер и дай да си купим.

Ти пък ще речеш, че другите марки не си рекламират таблетите... защо ли интересно всички се връзват само на рекламата на Apple?

кои всички бе пич, iPad и iPhone съществуват само и щото има американски пазар от нужните потребители. пробвай в азия където мрежите и сървисите им са недостижими ,макар поамериканчването и високите заплати да са факт ..къде се намира Апллето. Или колко от разработчиците които имат и познават добре и Айос и анроид.. и имат дивайсите ..за мненийце... епъл прави изпълнени от друг 2 устройства и аксесоари. вътре нищо не е епъл,оса е фри бсди което не е фри.. и милиарди реклама а помоща на правителство. Ти купуваш реклама, процесор на самсунг с натдценка и екран, и дизайн по евтин...щото тежи,по дебел е и е от монолитен корпус джелезо.. макар кламера за смяна на картата..ако не ми се налага никога не го и нося в мен. за производителност..нм..че то си е самсунг вътре..що да не съм с "оригинален" самсунг а не с американско "менте".

What a tragedy!!!