Коментари - Новият iPad идва у нас на 23 март | IT.dir.bg
назад

Новият iPad идва у нас на 23 март

Новият iPad ще бъде пуснат в продажба в България на 23 март - само седмица по-късно отколкото в Съединените щати, предаде Асошиейтед прес, като се позова на компанията производител - Apple.

Обратно в новината

Коментари - Новият iPad идва у нас на 23 март | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SIII Blue

Айсиктир!!!!

Аз ще си го купя, пък вие бедняците можете да си пишете тук колкото си искате. Ако искам мога да купя и вас барабар с новите ви дрехи.

Разбери в кой магазин ще се продава и заставай на опашка от сега, че това е iPad, не е шега работа.

Браво на тебе, и аз мога да си го позволя само че не виждам за какво мога да го ползвам освен за поднос. Но все пак се радвам че хората го купуват понеже имам акции на Ейпъл.

само чакайте да видите цената в БГ :))))

Вече се продава за 999 лв. Груба сметка 500$ 1,2% ДДС+20$ или 30$ транспорт = на 630$1,5 лв/$ = 945 лв.

"Новият" iPad има само едно предимство..., че сега като излезна на пазара, цената на iPad2 падна! :D

Тук ще е 980 лв. Следното изчисление: ипад2=785 лв, цената на ипад2=4/5 от цената на ипад3.

Айдеее зомбита, купувате боклука!

ти си купи октапад! ако си педи, ше ти го подарят! барабр с дръжка за отзад! :)

Я прочети ей тази статия "Оптична алтернатива на USB още тази година" на ДИР-а. Тя е съвсем прясна :) И после наричай ЕПЪЛската стока буклуци! Като не ти харесва - не я купувай, а ако можеш направи по-добра. Но да сереш тук, пък аз неща! Ясно ли ти е?

Ябълковидните зомбита сте наистина много зле.

Цената в България естествено ще е 2.5 пъти цената в Щатите, значи прогнозата е от 1,800.00 лв.

Със сигурност цената ще бъде 1500 лв. (или повече). Лично съм много ама много разочарован от Apple New iPad /iPad3. Причините са: 1. Липса на подобрения (изкллючвам високата резолюция). 2. Дизайна + всички компоненти са както на предишните два модела. Това ще рече, че за производствени мощности Apple няма да дадът и цент. Т.е би трябвало новият iPad да бъде малко по-евтин от старите, ама не. 3. Няма промяна в iOS, само един мижав patch - 5.1 от 5.0. 4. Процесорът е практически същият. 4 видео карти ще обслужват високата резолюция, а не производителноста на приложенията. Т.е. на практика имаме един подобрен iPad 2.

Ем той тоз айпад не се води Айпад 3 :)

Всъщност подобренията са където може и има нужда. Повече мощ на процесора е излишна, и сега второто ядро се товари само когато участва във графичните приложения Дисплея е страшен удар за конкуренцията, щото никой друг няма достъп до такива (Епъл се подсигуряват не само с пазарни средства) ОС може и ще бъде ъпгрейднат в последствие. А за дизайна - това си е тяхна политика от край време, да не би да има промени по дизайна на Mac, iPhone и тн? Те не се опитват да го продадат на тия, дето имат iPad2, ми да си запазят преднината. И ще успеят. Колкото и да ми е неприятно.

А дисплея го правят Samsung...

Юруш на правоъгълниците на Бай Стиви....!

Само дето тук няма да струва 500 долара, така е като сме по-паралии от хамериканците.

Кажете къде ще го пускат - да ходим 3 денонощия преди това да правим опашка пред магазините, и да спим на тротоара в студа, за да си пазим реда!

А на каква цена ще е тук?

499 евро

Има да чакаш за 499 евро, дори и без ДДС. Чак като излезе иПад 4/5 ще е на такава цена тук. Ние сме толкова мижав пазар, а самите Ейпъл са толкова алчни, че цените удрят небето със стока, която има уж съмнителни предимства.

Юруш на маслинитееее