Коментари - iPad треската започна (снимки) | IT.dir.bg
назад

iPad треската започна (снимки)

Стотици австралийци обсадиха най-големия магазин на "Apple" в Сидни, за да си купят първи новия iPad.

Обратно в новината

Коментари - iPad треската започна (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С такава комплексирана сган за народ нищо чудно че България е кенефа на Европа! Като нямате пари да си го купите гроздето ви става прекалено кисело - бил заличавал ценности, некви глупости за консуматорското общество, ами да маймуни, затова техните страни са толкова напред в развитието си, защото са консуматорски общества, защото консумирането движи една икономика напред!!! А хората ще си купуват каквото им харесва - ето, един щял да ги изпие на морето щото iPad бил "балъшки", ок пич, трови се, повръщай вместо да си купиш машина която ще ти помага за толкова много неща, въпреки това уважавам решението ти, защото парите са си твои. Научете се да не гледате в канчетата на другите, или да омаловажавате продукт само защото нямате мангизи да си го вземете!

jizast

Абсолютно правилно, комплексираните нищо неструващи хорица мразят да се шуми за другите...разбираемо е

Въпреки непрекъснатата и направо досадна рекламна кампания с това колко са хубави i-продуктите и това че видите ли били скъпи затова някои хора ги плюят все пак има достатъчно залежали или повредени такива че дори и Епъл бе принудена да открие щанд на електронния си магазин за както му казват у нас ремаркетирани продукти(refurbished). Значи има и евтини i-продукти а са евтини защото са дефектирали или с други думи основните тези на техните ползватели се опровергава от действията на производителя.

jizast

Колко жалко изказване. С толкова думи не си казал нищо. Поздравления

Владо

Що, теб да не те е яд, че са те прецакали с дефектен айпродукт, като допреди това си се хвалил, че го имаш и ся просто не те свърта :)

Ами как да не го мразиш, като той направи същото (Стиви). Досущ като приятелчето си Бил, Стив така материализира и зомбира народа, че сега всеки, който е закачен към него трябва да си купува всички приложения и екстри.

iPad (3) или новият iPad e всъщност старият iPad2 с по нов дисплей и малко по добър графичен процесор. Но като имаме предвид двоината резолюция и факта че процесорната честота си остава същата, то ви е получавате излъскан iPad2. Не виждам смисъла да се купува или да се коментира. Ние не сме определящ фактор, нито като нация нито като пазар.

.. скъпо ще го продават тук?Там гледам най евтината версия е 499 долара (745 лева по днешния курс) , а тука това ще е с 400 лева по скъпо... , съдейки по предишни модели.Не че ме интересува, не съм и няма да имам никога подобна простотия, за тия пари. По добре да ги изпия на морето, повече полза ще има, а и след два-три дни махмурлък ще се оправя , па може и някой лев да ми е останал, а балъците , дето ще са го купили през тва време, ще ги гони потребителски махмурлък, ама няма да им минава, нито ще са им останали пари... .Ай-честито на новите балъци!

jizast

Щом някой като теб плюе по Епъл значи наистина са добра компания.

За "improved" съм ОК, ама за "нов", да ме извиняват... Може да е нов, само ако имат предвид "новопроизведен"...

Какъв панаир на човешката глупост, излишна суета, стадно мислене и тотална консуматорска изпадналост...жалка история.

Прав си.Но как иначе ще има богаташи,ако няма глупаци ?

Bелика мисъл! браво!!!!!!!!!!!!!

I-siktir бе.....:) А на ония с киселото грозде- консумирам само вино>

Панаир на човешката глупост. Не знам как още съществуваме, при положение, че болшинството от хората са пълни олигофрени и завършени дебили.

jizast

Ти май се взимаш наистина на сериозно. Човек какво казваш ти за другите никой не го интересува, ти не си фактор на този свят, ти си никой

У булгаристан шъ ги прудавът ли? ЗАЩО? Тук, като чета писаниците не оставам с впечатление, че ще се продадат повече от 10 бройки :) Щото умните винаги в булгаристан са повече от глупавите и ... Една лисица я накарали да яде грозде, а тя казала че било кисело ... ;-)

Нареждай се на опашка пред някой Ябълков магазин, че ще изтървеш "новият" I-shit. Не си губи времето тук...

абе ти гледай зад теб да не се нареди някой як негър или циганин, че тогаа ти разпра алката от раз. ей, мноо сте прости в булгарсистана, ама много. само селски пръчки и простаци между тях!

Омраза? не, по-скоро закани към семейството му .

Ето това не го разбирам: пъпчив примат да размахва табелка за да си купи играчка, която ще му служи единствено и само като атрибут за повдигане на скапаното му самочуствие за да се почуства част от останалото овчо множество. Ай-джаджите са за масовия "мъпет" потребител. На пазара има много по-качествени продукти и всеки мислещ със собствената си глава би ги предпочел.

Ми покажи ми един таблет, който е по-качествен!

Asus Transformer Pad Infinity 700 , например. Най-малкото с гаранцията нямаш АБСОЛЮТНО никакви проблеми, за разлика от Ейпъл, които те съдират до кокал. Само не ми се размрънквай за по-голямата резолюция на Айпада, защото Асусът е с по-голям дисплей. Също така това 4G, защото в европа няма да работи. Не знам дали този път от ябълката ще призовават потребителите да търпят 3 месеца докато им засъхне лепилото по дисплеите?

И всичко това само при условие че след 2 месеца ще почнат да залежават по магазините и ще се чудят как зорлем да ти го продадат както в момента е с версиите 1 и 2. Хората съвсем изтрещяха ...

Шегуваш се нали?

Кои сте тия "ние" дето сте най-добрите бе смешко ?! Живея в САЩ и мога да си купувам по 10 айшита всеки месец , но НЕ ИСКАМ да имам и един от тях , много са причините , не мисля да ти обяснявам всичките . А от кретенизма на ай-феновете ми иде да повърна . Ебаси и жизнено необходимата дрънкулка, чак да се редят с дни като идиоти за да подменят старата такава . АЙ-сиктир !

jizast

Ами пази си парите за другият свят, може и да ти потрябват, пести си ги там трупай си ги ...

Бих ти казал много истини за тази компания, защото аз я следя още от Apple 2. Ползвал съм и още ползвам много нейни продукти. Ти обаче не искаш да чуеш истината, ти просто си поклонник от типа (дали на Буда, Мохамед, някой друг гуру или на плодове избора си е твой). По нищо не се различаваш от тези дето се кланят по цял ден на някой си идол. ПП за да създадат тези продукти плодчетата се крали не малко. Не бъди толкова сляп. Поне вземи прочети някоя автобиография на Стив Джобс, ще ти просветне малко.

Ае ти верно си дебил :) ТИ си от ЕПЪЛ така ли? Ти си част от компанията ? Другите били копирали? Другите били лузъри? Аз пък си мисля, че си някъв пъпчасал кретен на 15-16 години дет е решил да се прави на много забавен гангста шит.

Ооо как са ти промили мозъка :))))

Защо е скрит този коментар ?

iPad е много по-хубав от останалите таблети - казвам го от опит, но все пак си е играчка...

Как може светът да се е завъртял така, че консуматорите да го движат. Каква стойност и с какво допринася, мизерния барман в кафене да си купи иПад, а да не може да си плати наема на къщата или да инвестира в образованието на детето си. Може ли до такава степен да промие мозъка на човек подобна машина и да смачка и най-малките устои на това, кое е ценно и кое е кич. Досега не съм видял (не)собственик на иПад, който да ми изброи 3 предимства пред всеки един читав таблет и или да ми докаже, че това е нещо което е гениално творение на Ейпъл. O, Sancta simplicitas, блажени са някой, че тънат в невежеството си и не виждат по-далеч от носа си.

Не разбирате ли, че iPad е измислен за богати хора, като нямам предвид милионери, просто в нормалните страни не им е скъп и затова могат да си позволяват да си купуват всяка следваща версия. Така че, не мерете според вашия аршин...

Човекът е абсолютно прав в разсъжденията си. Не става дума за пари точно, като количество, а за ценности и за какво се дават тези пари. За промиването на мозъци в консуматорското общество и изместването на ценните истински неща от сурогатна действителност, създавана от мощни ПР/Маркетинг машини, фокусирана върху безмсислена консуматорщина.

Вие притежавате ли iPad?

НЕ,той ме притежава...:))

Не, не притежавам iPad 1,2 или 3, но притежавам Блекбери Плейбук, който пък за разлика от iPad има много повече възможности и е напълно интегриран с корпоративната среда, секюрити на супер високо ниво и висока производителност. Така, че не мисли, че падам от луната като пиша нещо. Гледайте рекламата на Самсунг, в която един седи и чака на опашка за iPhone и ще разберете какво е, мозакът ти да е промит.

Юруш на маслините!!!

После защо човешката цивилизация е почнала да деградира. Ще се избият за една АКТУАЛИЗАЦИЯ с минимални разлики, в името на изгъзицата. Но пък всички са страшно загрижени за бедните, гладните и прочее дет могат да бъдат нормални хора само срещу 1% от парите дет се пръскат за тия играчки.

+1

минимални?

Дай списък на РАДИКАЛНИТЕ промени, освен едната Ретина, дет даже не е някаква ДРАСТИЧНА промяна.

jizast

В тотална грешка си, не могат да бъдат нормални даже и за всичките пари на света.

Искаш ли да станеш богат измисли си религия. Старо правило. Да са живи и здрави полкониците на отхапаната ябълка и на 23 да не забравят да отидат в българските храмове на Епъл, да внесат своята лепта.

Малка поправка : за 1 път Ретина дисплей се ползва в iPhone 4, а не в 4S.

jizast

Епъл рулират...

...епъл марулират... плод-зеленчук.