Коментари - Nvidia пусна най-бързия си графичен процесор | IT.dir.bg
назад

Nvidia пусна най-бързия си графичен процесор

Nvidia пусна на пазара първите си графични процесори (GPU), базирани на ново поколение Kepler архитектура. Компанията твърди, че GeForce GTX 680 GPU е най-скоростният и ефективен процесор за РС гейминг. GeForce 600M пък придава на ултрабуците непозната досега графична мощ, посочват от Nvidia.

Обратно в новината

Коментари - Nvidia пусна най-бързия си графичен процесор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам на колко сте години, но една хубава и наточена машина винаги е била около 5 хил. лева. Винаги! Със последен супер звук, дъно, процесор, видео карта, монитор и прочие. Така че цената си е нормална.

Браво! Още една крачка напред в този вид технологии!

То хубаво тая карта, но защо не пишат, че за да се разгърне ти трябва дъно за 400 лв и процесор за 600 лв. и пак гейм машината ще стане 2500 лв.

Скайрим есктремна? Чак пък. Средностатистически (откъм графика) косзолен порт. Иначе картата е много добра, всъщност най-добрата в момента. Но нВидия се изхитриха, поради смотлявите АМД, които не направиха нищо особено с 7ххх серията си и позволиха на нВидия да пуснат карта, която е заместник на 560 Ти, като топ клас и пак да бият топ картата на АМД. Запазвайки си реалното топ решение (ГК110) за късното лято или есента или, ако АМД изкара нещо ново веднага, което да е по-добро от 680, което е общо взето невероятно.

извиняваж ама скърим не е средна статистическа игра.. като излезе мозе и да е била средна - ама след првите 3 пацха които доидоха в првият месец /сигурно неги знаеш/ кадето полухи д11 и много други ехтри като пригледнеш че це серията елдер сцроллс има навък од краж време да се пусне с лоша графика и се позволава на чора като ичантер да я упграднат по своя слобода и да я наречеш конзолна като примарно е произведена за пц пазара.. остатака си го написал вярно..

Разбира се, че като графика е средностатистическа за ААА заглавие правено 2011. Само я сложи да Уичър 2(която е игра правена за ПЦ, а не Скайрим, както казваш) и просто сравнението унищожава Скайрим, който Е конзолен порт и всичко в него го доказва - от текстурите и моделите, през ГУИ-то до ниския ФОВ, който трябва да сменяш с команда, за да играеш нормално на ПЦ. И тук не говоря за геймплей и т.н., което е съвсем различно, нито казвам, че е лоша играта. Просто като графика не е нищо особено за такъв тип заглавие, сравнено Уичър 2 или БФ3 например. Скайрим е правен на остарял Геймбрио енджин освен това и е тъпо да се ползва за бенчмарк на видео карта излизаща в 2012 година с огромни възможности.

28 нанометра леле

Догодина все по-дълги и цели метри, другарки и другари!