Коментари - Флагманът на HTC идва в България през април | IT.dir.bg
назад

Флагманът на HTC идва в България през април

HTC One X е един от най-интересните смартфони, които видяхме на MWC 2012 в Барселона. Устройството има голям дисплей, мощен процесор и най-новия софтуер, а съвсем скоро пристига и на нашия пазар. Цената? Над 800 лв. със солен договор към оператор.

Обратно в новината

Коментари - Флагманът на HTC идва в България през април | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самсунг Галакси линията - само като го прочетох и ми стана ясно колко разбираш, от това, за което пишеш. Самсунг Галакси включва телефони от по 100$ до S2. Галакси са всички телефони на Самсунг с Андройд и има няколко, които са пълни дървета. Омния са телефони с уиндоус фон, а уейв с бада. За нивото на ползваемост и user expirience няма да те просвещавам, поне не и за без пари.

Айде още един верващ в силата на ябълковия сок. Купувайки си мощен и скъп телефон с андроид обикновено плащаш за наистина мощен хардуер. Купувайки си нещо с нахапана ябълка плащаш маркетинговите разходи. Цената обикновено е едно (а не единственото) предимство на андроид телефоните.

nobody

"купуват андроиди заради това че е евтино" ..нали..като например "Ulysse Chairman" - Андроид телефон за $50000 :) Андроид следва философията на Линукс - върви на pc-та от $15 но и на суперкомпютри за милиони. Не се излагай друг път така ...

Не ми харесва издадената камера. Ако сложа два телефона в джоба си, на единия му заминава много бързо протектора на екрана. В това отношение ябълките са се справили по-добре.

Камерата незнам, ама андроида е кошмарен - лаг на поразия!

Явно не си ползвал андроид на мощен телефон...

SIII Blue

Лагът идва от Sense-а, а не от андроида

Galaxy S2 слаб телефон ли е? Продадох го преди 1 месец и го имах точно 1 месец. Забива и лагва зверски.

SIII Blue

Нещо си в грешка, защото имам двама приятели със СГС2, дори съм го пробвал за един ден - абсолютен звяр е, пуснах 2 игри, и ми остава още над 500 мб рам за да правя още цял куп други неща. Ултрабърз и никакви бъгове - мисля това да ми е следващия телефон.

Калоян

SGS2 e съвършеният смартфон, ти явно си сънувал :)

Мерси HTC, предпочитам THC...

Дано да са оправили камерата, защото на Sensation XE е отвратителна....