Коментари - Instagram за Android раздразни iPhone феновете | IT.dir.bg
назад

Instagram за Android раздразни iPhone феновете

Приложението Instagram вече е достъпно за Android. Вероятно то е най-популярното в каталога на iPhone, но от вторник тази седмица собствениците на устройства с iOS не са единствените, които могат да правят снимки с различни ефекти чрез него.

Обратно в новината

Коментари - Instagram за Android раздразни iPhone феновете | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама верно са комплексирани горките . Че приложението не е създадено от Apple , та да се комплексират чак толкова . Все едно каращите определена марка дизелова кола да се сърдят , че друга марка също коли също се движат с дизелово гориво , е хайде да е по-модерно сменям дизела с електричество .

Фен съм на iPhone от 2007 насам и съм в "сектата". В Германия, преди време имаше една реклама: три билборда, на единият снимка на Ауди, под него надпис - "Иска му се да е", вторият билборд на BMW, под снимката - "Мисли си, че е", на третия билборд Мерцедес а под него - "Е". Apple e номер 1 с борсова оценка от 546 млрд. долара, това се дължи на продуктите им, не на нещо друго

борсовата оценка е 588млрд и се дължи на безмозъчния характер на ползвателите им, въпросното приложение го доказва п.с. аз карам бмв и твъдря, че марката превъзхожда мерцедес почти навсякъде

Боли ме ка за тия скъпи боклуци дето и един ден не могат да изкарат на батерия. Телефон за 20 кинта и си много по щастлив и заряднонезависим. :) Останалото е просто за хора които си харчат парите за глупости...

Поредното доказателство, че болшинството комплексари с айфони са си точно такива - комплексари. Ама да не забравят кой всъщност вдъхновява Джобс преди 30+ години за да създаде това което е Епъл днес - една компания за КОПИРНИ МАШИНИ. А именно - КСЕРОКС, с техния интерфейс с мишка.

Момче, като казваш КСЕРОКС, тогава казвай и ИФОН, АПЛЕ и т.п. Фирмата малкия се казва ЗИРОКС. Запомни го! не се поддавай на масата, тя е за лумпените и избирателите!

А ти крокодил ли си или крокодайл ? И ако случайно си Гошо , Георги ли ти викат или Джордж ? КОга стана мангал , кога ти почерня задника и на теб . Големият хамериканец , пардон америкън , се извъди и ти !

Тази новина и онази за ботнета по Маковете доказват, че магията Apple се държи само на хипнотизаторските качества на Стиви Лъжеца.

при мен го има ...

Оригиналите идват от Apple - останалите фирми в бранша са просто част от пейзажа и в най-добрият случай ги следват и копират, но не им стигат възможностите да създадат нещо уникално и оригинално като продуктите на Apple ! Това е истината, независимо дали се харесва на някои или не. Без злоба и завист - простичка истина !

В думите ти лъха на мозъчна промивка и заучени фрази от сайта на епъл. Не мога да се сетя дори и за един продукт, който да е оригинална идея на apple, не реализирана от никой преди това. Дали графичния интерфейс, заимстван от Xerox, Apple II, заимстван от Commodore, iPod, заимстван от десетките MP3-плейъри преди това, iPhone, появил се примерно 5 години след първите телефони с OS, MacOS, купена от NEXSTEP и FreeBSD ядро, или....чакай, те май свършиха. А, не, извинявай, има една, която може би е що-горе оригинална - Apple Newton. Жалко че не видя бял свят.

В списъка можем да добавим и IPhone, iOS които като търговски марки са собственост на Cisco и за които Apple плаща лицензни такси....

Това не е точно така. Имат едно гениално изобретение - революционния правоъгълен дизайн със заоблени ъгли.

Не всички оригинали, а само най-хубавите! Има и други оригинали - грозни, нефункционални ... абе тези дето за нищо не стават - те не са от Apple !

Аз наскоро чух, че щели да пускат нов продукт, с който сменят тактиката: не копират идеите на Епъл, просто няма да искат да го правят, ще се казвал: iZombi

iSiktir повече ми допада като, особено вчера като разбрах каква простотия е да имаш този прескъп телефон а на собствения си компютър, със собствения кабел и от собствения телефон не можеш да си изтеглиш лесно снимките, а е необходимо да слагаш 1000 глупости. Има блутут, ама само толкоз, снимките не вървят през него. Има скайп, ма само толкоз, отново неуспешен опит по изпрашане. Ай... :)

зомбитата си мислят, че света се върти около тях. Колко е жалко само..

А ти като нямаш iPhone завиждаш ли? Зомби ли е този, който е cool и има най-якия телефон? Пич, шегувам се - тези зомбита верно си вярват, ама и новината е типична за американска откачалка, с промит мозък от пропагандата.

Отдавна всеки загубеняк има ифон. Голяма полза от тази програма не виждам, нито се чувствам по-велик от това, че я имам.

В моя маркет го нема това фиешън чудо. Може би само в Хамерика са го пуснали,тук в Европа бай Гугъл само за опитни мишки ни ползва...,ама май му е времето да го сменя с една нокия боза и толкова.

дано поне ти да си откриваш логика в това което си написал. В Америка го пуснали а тука - опитни мишки ?! Ами точно обратното е, ако се замислиш! Там първо го тестват, а след това го пускат в Европа! Умник!

В моя маркет пък го има...

Не бива да слагате етикета "снобари" на всички Apple потребители. Всяко стадо си има мърша, недейте разсъждава елементарно !

Blake

бе така е, ама е факт, че средностатистическия ябълков сектант винаги се опитва да омаловажи нежеланието на "другите" да имат ай-квотоии-да-било, както и да се опита да ги жегне с лафове "гроздето е кисело" и "нямаш пари за ай*, затова така говориш". Без дори да се опита да разбере аргументите на другия!

Средно статистическия Епъл фен (натъртвам на фен) си купува устройство както всеки средно статистически фен на маркови дрехи. За нормалните хора е ясно че лейбълите не могат да ти вродят усещане за стил, затова е смешно да видиш хора с дрехи за 1000 лв. накичени като коледни елхи. С компютрите е същото: по-скъпата машина ще ти даде повече възмовности, но ако не можеш да ги използваш, единсвения аргумент остава че си бедняк. Имал съм и Мак и ПЦ, но след като Епъл минаха на Интел процесори рещих да не робувам на марката а да си взема повече машина за парите....

имам BB, имал съм андроид и сега съм с iPhone. Хора това е само телефон... за някой може да е "смарт" но все пак е само телефон.

Първо тая новина е много смешна/смотана като цяло! Нормално е компания пожънала успех на една платформа да иска да пусне приложението и за друга мн. популярна платформа и да си удвоят приходите! Второ всички туит постове които са качени като пример са на някакви тинейджъри, които по всичко личи че самите те са смотаняци! И че единственото нещо което ги кара да се чувстват че са нещо повече и че са готини е техния iPhone в комплект с въпросното приложение. :D

Хахахаха, някой страда от малоценност в реалния живот и иска "ексклузивността" на играчките, които си купува, да компенсират за това. Май стана ясно кои са истинските комплексари и загубеняци, а?

За мен е интересно защо собствениците на iPhone смятат, че с нещо каквото и да било може да превъзхождат другите."Загубеняците да превземели яката маса...." Тия найстина са като дрогирани. Все го мислех, че на майтап се казава това, че са такива, обаче има серьозни основания за това.

ееее голяма гордост е тоя IPhone значи! На тия идиоти акоспре да им работи телефона сигурно ще се самоубият хахахахах,а с iPhone това не е рядкост хахахахах. То бива фанатизъм ама това е болестно състояние.

"загубеняците в гимназията да превземат яката маса в кафето." -------------- Интересно да ги видим как изглеждат "изнамереняците". Комплексари.

link