Коментари - Ученическият таблет на Intel ще струва $200 | IT.dir.bg
назад

Ученическият таблет на Intel ще струва $200

Детският таблет на Intel се нарича Studybook, а не StoryBook, както се предполагаше по-рано, става ясно от официално съобщение на компанията. Устройството със 7-инчов екран ще бъде достъпно на развиващите се пазари през лятото на цена от 200 долара.

Обратно в новината

Коментари - Ученическият таблет на Intel ще струва $200 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И google.com пак ще задминат маковете хихихи

Чудя се на това мижаво екранче какво ще се цъкли един ученик?! Хах, имал супер-дупер резолюция. А микроскоп към екранчето, дават ли?! Имал свръхпроцесор, може и да има, ама като нямаш интерфейс (читава клавиатура - лат. и кир.) да му пуснеш данни и още по-малко интерфейс за извеждане на резултат (представяте ли си графика на такова дребно мижавко екранче :)... Това като с SMS-ите, зарибяват лапетата с ниските им цени и те горките си трошат пръстите да вкарат 1-2 осакатени думи за 1 час, вместо да звъннат и за 1 секунда да си кажат каквото имат като хора. "На маймуни ни направиха" :))) Буквално! Изобщо - Всякакви таблети с под 10 инча са смешна и безумно безсмислена джаджа!

Напълно подкрепям. Използвал съм 7 инчово нетбукче и е много неудобно. Продадох го защото беше ужасно да се къоравиш на него ! сега съм с 10.3 инчово, малко по-добре е, но пак не може да се работи спокойно и натоварва. За мен удобен таблет е с формат А4, но за съжаление още няма такива на пазара.

Ами очевидно е, че още никоя от прехвалените компании не може да прави малко по-големи надеждни и леки монитори, щом толкова години вече само се надхвърлят в ненужни процесори и даже супер видеокарти, нищо че няма какво да им закачат на изхода :)

Ако искаш слейт таблет Toshiba Excite 13.3 tablet или по-малкия ASUS Eee Slate с 12 инчов дисплей или да потърсиш древните модели на Sahora и Fujitsy Stilistic които бяха с 14 инчови дисплеи, а ако е конвертибъл масово са с 12 инчови дисплеи.