Коментари - Флагманът на HTC отблизо | IT.dir.bg
назад

Флагманът на HTC отблизо

HTC One е новата надежда за тайванския производител да обърне тенденцията и да започне да върви отново нагоре, връщайки си загубените заради Samsung и Apple фенове. След дълги месеци на затишие и неясна стратегия HTC се завърна ударно с чисто ново портфолио от три модела и върху One X пада основната отговорност да върне компанията към бляскавите ѝ дни.

Обратно в новината

Коментари - Флагманът на HTC отблизо | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ние батко сме от локо горна

значи аз принципно от умни-телефони изобщо не се интересувам, но като я прочетох тази статия не мога да не коментирам, защото е с яко маркетингова насоченост и доста за заблуда на клиента - та Tegra3 процесорчето изобщо не е такова чудо както е изкарано в статията - първо честотата му е само 1.4GHz в 4-ри ядрен режим на работа и може да достигне 1.5GHz само в едноядрен режим, второ HTC One X версията за САЩ и Канада е с Snapdragon S4 процесор на Qualcomm, не само защото Tegra3 хем на американската компания nVidia има проблеми с северно-американските мобилни мрежи, ами защото и вероятно производителността не е никак лоша, защото на Snapdragon S4 и двете ядра работят на рекламираните 1.5GHz, че и даже до 1.7GHz могат да ходят.

само не разбрах какво общо има процесора с проблемите с мобилните мрежи? това, че нокиа са идиоти не значи, че и останалите са...

Ivan

Няма проблем, просто S4 има вградена LTE поддръжка.