Коментари - Nokia Lumia 610 излиза на пазара до дни | IT.dir.bg
назад

Nokia Lumia 610 излиза на пазара до дни

Продажбите на най-евтиния WP смартфон Lumia 610 ще започнат през следващата седмица. Първоначално моделът ще бъде достъпен в Азия, а по-късно през тримесечието ще се появи и на останалите пазари.

Обратно в новината

Коментари - Nokia Lumia 610 излиза на пазара до дни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМАН!!!

Ураааа....!!! Сега ще моем да сменим 3310сетката с модерна :D

256МВ RAM на WM и офис пакет? Тия се шегуват.

От горчив опит с нокия вероятно няма да работи bluetooth-а, който за да се оправи трябва да се чака ъпдейт след три месеца, който ъпдейт ще оправи bluetooth-а, но ще развали камерата, която и да работи ще снима размазано, което също ще се оправи с ъпдейт, излизащ след 3 месеца, но заради който ще има проблеми с интернета ... безкраен празник са смартфоните на нокия ! Защо се мъчат да правят такива сложни уреди - техният пазар са телефоните с две копчета - всичко останало ги затруднява и трови клиентите им ! Ключовата дума в случаят е "евтин" ! Нищо ново не дадоха тези самодоволни некадърници - само бълват евтини копия на други изобретения и си мислят, че ще се продават само заради името, което опетниха с последните си боклуци !

Абсолютно си прав. По-точно не знам дали може да се напише....само сроковете дето си написал ми се струват малко по къси и не винаги със следващият ъпдейт оправят разваленото от предишния

Днеска си сменям телефона и определено няма да си взема друг смартфон на нокиа.

Проблема с интернета на Лумиа 900 беше оправен за има няма седмица... От друга страна проблема с батерията на Лумиа 800 е оправят в продължение на 3 ъпдейта. Нокиа са под пара и няма как да се оставят да свързват новите им телефони с проблеми прекалено дълго време. Демек изпаднали са в положение или си оправят възможно най-бързо проблемните телефони или фалират... Бих заложил на оправятнето на проблемите не на фалирането.