Коментари - Sony регистрира умопомрачителни загуби | IT.dir.bg
назад

Sony регистрира умопомрачителни загуби

Японският технологичен гигант Sony отчете огромни годишни загуби от 5,7 млрд. долара, но обеща, че ще се върне към печалба още през т.г., след като приключи мащабния си план за преструктуриране.

Обратно в новината

Коментари - Sony регистрира умопомрачителни загуби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сони отдавна не са това което бяха. Още се опитват да седят само заради едното ЛОГО ама и то вече не им е достатъчно. Конкуренти като Samsung, LG, Toshiba много стабилно им стъпиха на вратлето :)

Сони започнаха с тарикатски номера, не зачитат общоприетите стандарти и започнаха да произвеждат продуктите си затворени и да трябва всичко да ти е от марката. например ПСП работят с някакви измислени техни карти памет които са по скъпи, мини дискчетата също, заключиха си устрйствата в резултат на което това се оказва една непотребна джаджа. Това рефлектира върху потребителя и постепенно се отръпва. Хората искат свобода, а не ограничения

Не знам за Сони, ама Самсунгите дръпнаха доста.

Сони се мъчат да карат на стара слава, ама света доста се промени и не става вече така! Продуктите им са скъпи и със стари технологии - нормално е да генерират загуби, а ако не се променят завинаги ще изчезнат - нямат още много милиарди за безсмислено харчене.

Аз като чета, разбирам, че Soni са регирстрирали 700 милиона печалба. Ако прогнозата им за следващата година е пак същата, има шанс дори да увеличат този резултат...