Коментари - Samsung пуска Galaxy S3 на европейския пазар | IT.dir.bg
назад

Samsung пуска Galaxy S3 на европейския пазар

Южнокорейският технологичен гигант Samsung днес пуска на европейския пазар най-новия си смартфон Galaxy S III, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Samsung пуска Galaxy S3 на европейския пазар | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той хубаво има добра конфигурация, ама като го гледал колко е тънък...Представиси си го сложиш в задния джоб, не дай си Боже пръднеш и вземе, че се счупи. Съмняваме гаранцията да покрива счупвания поради пръдни. :/

Ти в задника ли ще си го завираш?

Толкова много неща се измислят, от които човек в действителност няма нужда, то огромни смартфони, таблети и т.н.

абе преди да пишеш да беше прочел, че се забвят доставките.. некадърнико

Браво на Самсунг. Характеристиките на телефона са впечатляващи, в зависимост от цената, ще го купя при първа възможност.

jizast

Още една глупост от Самсунг която с удоволствие няма да си купя. Малоумните зомбита обаче ще се нахвърлят като куче на салам. Още от сега им текат лигите, представят си как играят на игри или пък как цял ден дремят във Фейсбук.....каква жалка картинка само

По въпроса за малоумието виж Apple-предлагат телефони,които са хардуерно по-слаби от Samsung,но цената е с 1/3 отгоре.Екстрите ги има същите и при конкурентите,качеството вече е на едно ниво,но цените са различни,а т.нар. фенове ги купуват.

jizast

Какво ми пука какво предлагали Епъл, хардуерно по-слаби, по-силни, голям праз. Телефона има едно основно предназначение - да е телефон, сложи му една читава камера, поддръжка на ГПС и най-вече да е удобен за носене. Ако искам силен хардуер ще си взема поне нотбук, ако не и десктоп.

Когато гроздето е високо, то е кисело... Когато продукта е добър, но не е по джоба на българина, той почва да му вързва кусури... Технологиите в света на смартфоните се сменят много динамично и когато трябва човек да се купи нов смартфон, то продуктите от най-новото поколение със сигурност са най-добрият избор. Очевидно, Galaxy SIII е най-технологичният телефон на гиганта Samsung, това никой не може да отрече. Много близо до конкуренцията на HTC One X, който за мен има по-добър интерфейс и дизайн. Но и двата телефона ще бъдат много успешни, това е сигурно.

jizast

Още една глупост от Самсунг която с удоволствие няма да си купя. Малоумните зомбита обаче ще се нахвърлят като куче на салам. Още от сега им текат лигите, представят си как играят на игри или пък как цял ден дремят във Фейсбук.....каква жалка картинка само

Мда..прав си, друго е да дремеш по цял ден в Дир.бг, та и си се регистртирал;) И не мога да ви разбера бе хора, на кой му трябвали, ми като не искате никой не ви кара да си го копувате, карайте с телефоните със шайба, и телевизорите Опера, за вас Света е спрял преди 50 години и си цивеете в него.

jizast

Преброяването на Самсунг зомбитата върви добре, ти заемаш челното място, да видим колко още ще се обадят хвърляйки се в защита на своят идол

Пич,такива като теб трябва да научат граматиката,преди да постват по форумите.За какво са ви смартфони в БГ,на гол тумбак чифте пищови.

От известно време ми прави впечатление, с каква злоба и жлъч пишете под новините за продуктите на Samsung. Защо? Скучен живот? Комплекси някакви? Ако фирмата утре спре да съществува сигурно ще си изядете ноктите или просто ще плюете по Nokia, Motorola...? Имах iPhone, който подарих, защото не е моят телефон, сега имам Galaxy S2. И к`во, ако имам нещо с нахапана ябълка съм iЗомби, ако пък имам продукт от Samsung - зомби на корейците?! Не разбирам хората, които се палят за 110 гр. пластмаса, метал и стъкло и това им е значима част от живота! Чак бодро ме приравняват към нещо с интелекта на фикус, защото не получавам оргазъм като видя нещо с ябълка на гърба или не е с n-инчов екран. Живейте си живота, бе хора! Кратък е! :) Колкото до това, кое е жалко... жалко е човек да гради самочувствие и мироглед въз основа на един телефон, пък бил той и умен.

Рядко се срещат толкова мъдри и на място мнения. Здраво ръкостискане имаш от мене, пич!

Поздрави и от мен ...... , а и да кажа за разбирачите ,че това е smartphone ,а не телефон и неговата функция не е само АЛО-АЛО