Коментари - Появиха се снимки на следващия iPhone | IT.dir.bg
назад

Появиха се снимки на следващия iPhone

Tази есен би трябвало Apple да представи новия си смартфон и добрата новина е, че освен слухове дотогава ще имаме възможност да видим и няколко снимки, вероятно представящи корпуса на следващия iPhone.

Обратно в новината

Коментари - Появиха се снимки на следващия iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пиша доз12з относно репликата .първо,прятел,не живееш в америка,сигурна съм.препинателните ми знаци са ок.и сигурно си умираш от недоволство ,таино!ами потъваи в простотията си,не мога да ти помогна,sorry Michael!!!:))))

Апъл това, айфон онова, телефонни фанбоиз и още незнам си какви определения. Айде стига сме си чесъли езиците, факт е че гореспоменатата фирма все още задава стандартите в писането на софтуер за мобилни устройства и дръпнатите само следват техния модел. Мен ако питате всичко е за пари, ако струваха по 400лв и всеки можеше да си го позволи, нямаше да са такива настроенията. Еле пък всеки се надпреварва да изказва мнение колко ненужен е, след като не го е ползвал, как пък си вадят изводите априори незнам. Ми то и 20 метровите яхти са супер ненужни и струват баснословни пари, ами ги има и се купуват. Аз не бих си купил айфон защото е твърде ограничен, и в най-добрия случай трябва да се джeйлбрейкне за да става за нещо. Добре че са Апъл че да се пръкне и Андроид а после и Уиндоус Мобайл, щото иначе щяхме да си караме на Симбиан, а от него ми се повръща честно.

Windows Mobile е излязъл доста преди iOS :)

Да поправка Windows Phone

пиша по повод на този,които живеев америка.както видях и друго мнение,нямаш мърдане от 2 год.договор,и не споменаваш,че си на семеен план,няма друг начин да го купиш за $ч9,приятел!!обичам българите ,живеещи в америка,но не обичам тези,които се фукат.аз също живея в америка,прятел.караи по-кротко.като сме тук,не сме хванали господ за шлифера.

Даааам, погледните хората как си слагат препинателните знаци и отстоянията след тях. Човека си живее в щатите и изказва мнение от тази гледна точка, не виждам как се фука или показва като нещо повече? По твоята логика и ти си същата, защото казваш че и ти живееш там.

jizast

Епъл си е класика. Най-добрите дисплеи, най-добрата поддръжка на радио стандарти, най-класния дизайн. В момента съм с Нокия която ми върши работа, ако ми се наложи да сменям телефон бих си взел и Епъл, но никога няма да купя ментета като Самсунг. Корейските бракми са големи като тухли, грозни, нефункционални, липсва поддръжка на CDMA, една ненужна глупост казано накратко.

Windows Mobile е излязъл доста преди iOS :)

Както винаги, статиите за Апъл са най-коментираните - народният гняв се изсипва с пълна сила върху потребителите им. Веднъж дори ме нарекоха 'комплексар' в един от форумите, само защото съм използвал айфон :) Живея в САЩ и в интерес на истината айфонът тук излиза доста по-евтино от други смартфони. Преди седмица си поднових контракта с още 2 години към АТТ и ми дадоха айфон 4 за $49. Старата четворка ще я разкодирам и ще я ползвам това лято в България. За справка - миналата година най-евтиният 4-бандов отключен телефон, който намерих, беше обикновен Самсунг за $56. Явно, когато съм си слагал Самсунг-а на масата в Бг, съм бил 'мухльо', а тази година ще съм 'комплексар' :) Малко абсурдно ми се вижда да се слагат определения на човек в зависимост от това каква марка телефон използва - все пак всеки си има предпочитания към определена 'джаджа'...

ishek

Защо не споделиш и колко те дънят от АТТ за data plan? Хубаво би било да споменеш и как не ти дават да си спреш data-та през 3G-то (ако искаш да ползваш само wireless). И как сега 2 години нямаш мърдане от този контракт...

При всички случаи дъненето е по-малко, от това тук. 55лв. месечна такса в БГ си е 10% от 550лв. заплата, която много хора не могат да стигнат!

Нали нямаха нужда от големи екрани!?

Нямам търпение да похарча 1500 лева за него! ;)

И него няма да си го купя ! Имам си Blackberry и не си го давам - ама хич !

Браво! Сега с тези снимки поклонниците ще имат материал за много и яростни чекии..

Хаха, и какво очакват религиозните последователи на тази фирмичка?! Ми естествено е, че ще е както винаги при всички телефони - малка тънка табакера с микро-екранче от едната страна и лупичка за камерката от другата. Чудовищна сензация! Само да не са патентовали и гледането на снимки, че отиде заплатата ми за месеца! Това са просто Боклуци за радващи се шимпанзета (впрочем сериозно наскоро имаше точно новина, че маймуните в плен използвали Phone-те много по-смислено от хората! Общували чрез тях, а не ги показвали на завистливите си кухи приятелки!).

:)) Доста ме развесели коментара ти. Apple произвежда продукти с много високо качество и отделно са доста иновативна компания. Благодарение на пускането на IPhone телефоните ни в момента изглеждат и се ползват по начина по който ги ползваме. Аз не съм тъпо шимпанзе и не съм маняк на IPhone, дори ползвам Samsung, но съм наясно какви бяха телефоните през 2006 и как Apple промениха света с техния телефон. Извини ме, това не е просто телефон, това е компютър и то доста мощен.

1- Апъл нищо не произвеждат 2-кажи ми каква им е инноватовността, защото аз само на думи я виждам, но нищо реално 3-нищо не са променили - имаше смартфони мноооого преди апъл , а доминиращият дизайн за сегашните "смартфони" съшо не е техен

Бобо, не знам какво си използвал 2006, но през 2002 година аз имах смартфон (при това го купих втора ръка, значи е бил произведен сигурно 2000 или 2001), който правеше на 90 процента това, което правят и съвременните смартфони. Е да, екранът беше само с 4096 цвята, полифонията беше 16 битова, паметта му беше 64 мегабайта, но идеята .... идеята беше същата. Иде реч за Ериксон Р800, който не знае. В този ред на мисли, не виждам какво са "имплементирали или иноватирали" тези от Епъл

Какви Смешки си написал тука бе,Мамин Сладък Писанчо,кви Глупости пишеш,къв Айфон кви 5 лева бе Момче,ти знаеш ли от кога има Смартфони????и Къе Компютър пък е Айфон с двуядрен процесор с по 1 Гигахерц,смях!

А ти кой си, хейтър с мизерна заплата, който не може да си позволи Apple ли?

Крокодил

Мухахахаха, що за смешници сме, щом с това дали можем да си купим Епъл си меримЕ положението в обществото....

"фирмичка?!" е това ти определение не е точно. Все пак са една от най големите фирми в света. А в ерата на разглезени потребители и падащи цени това си е много сериозно постижение.