Коментари - Skype се цели в 1 милиард потребители | IT.dir.bg
назад

Skype се цели в 1 милиард потребители

Skype, който осигурява най-популярната интернет услугата за разговори през мрежата, разчита да постигне четирикратно увеличение на броя на ползвателите.

Обратно в новината

Коментари - Skype се цели в 1 милиард потребители | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко има две лица, скйпа е силно разпространен, за това хората са принудени да го ползват, но много малко хора си правят труда да погледнат стотиците, дори хилядите оплавкания от хора за това че в същност скайп позволява лесен достъп до всичката ваша информация и кореспонденция, единственото което ви предпазва е парола, кяото както се оказва не е толкова сложна за разбиване, а ако човек се логне с вашето име и парола на втори компютър ще получи всичките ви разговори и дори няма да разберете. Равносметката е че хората разчитат на това че няма да ги нарочат, защото нарочат ли ги - няма кой да ги защити. На съпорта дори няма да си направят труда да ви заключат темата - ще ви остяват да си говорите сами.

Да, това за едновременното незабележимо логване и дублиране на всички съобщения е супер подла функция. Уж е за удобство, но на практика е начин да те следят. Отделно колко скрити екстри има в тоя немалък файл и недокументиран протокол...

Бе не че нещо ама на кой му пука какво приказвам през Скайп? А ако вие имате някакви тайни да криете ваша си работа :)