Коментари - Samsung показа хибрид с Windows 8 | IT.dir.bg
назад

Samsung показа хибрид с Windows 8

Корейският технологичен гигант Samsung представи хибриден лаптоп и компютър "всичко в едно" на изложението Computex 2012 в Тайпе, Тайван.

Обратно в новината

Коментари - Samsung показа хибрид с Windows 8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия задминаха по кражби и бозаджийски изпълнения турците! От Епъл смартфоните,сега от Асус компютрите,тази плагиатщина трябва да се спре!

Защо да спира? Това се нарича конкуренция. От нея потребителят може само да спечели. По този начин може да се намери добро устройство на нормална цена, както и самите производители се пришпорват да изкарват нови и нови неща. Аз съм за.

Чак си вдлъбнат мой човек! Нито Apple са измислили смартфоните нито пък Asus компютрите (та дори и мини лаптопите - Eee PC)

Как пък ли не Apple измислили смартфони и таблети. Още от 99 година имам в къщи един таблет с Windows Embeded 3.0. Е сравнен по функционалности разбира се няма сравнение със сегашните - има само COM порт за комуникация, но и времето е било такова. Да не говорим още в 2001/2 имаше HP iPaq, които бяха с WiFi, LAN, Модем и GSM/GPRS функции и Windows Mobile 5 за операционна система. И сигурно е имало десетки подобни модели. Просто на Ейпъл се казва здрав маркетинг и зомбиране на хората.