Коментари - Заплашва ни глобална киберепидемия | IT.dir.bg
назад

Заплашва ни глобална киберепидемия

Мащабна киберепидемия може да се разрази в цял свят, ако хакерите продължат да разработват все по-съвършен зловреден софтуер, алармира Евгений Касперски, основател на компанията за сигурност Касперски лаб (Kaspersky Lab).

Обратно в новината

Коментари - Заплашва ни глобална киберепидемия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в какво се състои тя? В кихане на компоютъра? Който живее заради компютрите - сигурно и той ще се разболее пакрай тях. Който ги използва за развлечение - голяма работа, една глупост по-малко...

Hack The Planet! =]

И какво ще правят с данните от монитора ми , освен да си ги заврат в анодната тръба.

Никой не е умрял за кирливата информация в твоя компютър. Тия вируси разработвани с бюджет от стотици милиони са създадени за кибер война срещу важни противникови цели.

от писаните ви глупости личи колко сте специалисти и колко акъл имате. Типично пуберско-келешовски драсканици. не знае, не разбира, не може - ама дрънка безсмислици, създава шум, само и само да бъде забелязано лапето. Зер, никой не му обръща внимание и то се корка горкото. Дааа, гадно е ... Но, лапета, вземете се в ръце и научете нещо, с което можете да си изкарвате хляба както се казва. Не само да се моткате по цял ден, да бездействате и псувате и накрая на борсата или слуги на глупак за без пари. Вземете се в ръце!

Да се обърнат към добрият стар Кевин Митник :) Той ги знае тия работи как стават и кой ги прави!

Най-големите създатели на вируси ще оглавяват международно сътрудничество против киберепидемия... Каква ирония само.

създателя на вируса го откри :)

Нека се моли.

Ми супер, кво?

И нека позная - Той ще оглави това "международно сътрудничество" ...