Коментари - Анализатор вижда края на Facebook | IT.dir.bg
назад

Анализатор вижда края на Facebook

Прогнозите за бъдещето на Facebook стават все по-мрачни. Някои очакват дори летален изход за най-голямата социална мрежа в света.

Обратно в новината

Коментари - Анализатор вижда края на Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по - бързо се върти рулото тоалетна хартия, толкова по - бързо свършва.

Едно време чатихме в link, после в mIRC, после ICQ, Skype, сега Facebook.Нормално и на Фейс-а да му мине времето

Всичко е в реда на нещата, на това се казва жизнен цикъл на продукта/услугата

Никак не го харесвам Фейсбук и Марк Цукито не го харесвам и ми е все тая ще изчезне ли или не, но реално не вярвам скоро да настъпи края му - все още има хора които са си загубили ума и буквално живеят в тази мрежа.

Няма начин, нещо което има 3000 служители, една офис сграда и страда от липса на идеи какво да прави, за да поддържа интереса към себе си, да издържи. А и нищо чудно ИПОто с акциите да е трик виждайки на къде вървят нещата за последно да се вземат едни пари от загубеняците. Да не говорим онзи "технически" проблем точно при старта на търговията. Спор няма - скриха шапката на света и се оказа един мега балон и фиаско. Няма да се учудя ако скоро започне разследване за заиграване с акциите и вътрешна информация на някой дето дава акъл на Цукербург или самия него.

Само където служителите са 3500+ сградите са на всеки континент в над 10-20 града..

Това се очакваше и от преди - и не само заради рекламните постъпления, ами и просто защото фейсбука е мода. Няма съвсем да изчезне, а само ще последва съдбата на MySpace. Много бързо спадна цената на акциите - чакахме го да стене след няколко месеца поне. Но Цуки няма какво да го мислим - със сигурност е осребрил част от акциите си - той все пак не е глупак.

Съвсем логичен завършек на най-тъпия сайт за фукни, клюки и избиване на комплекси, а от друга страна - шпионска мрежа за следене и събиране на лични данни... Все пак хората израстват духовно! Лошото е, че нищите са още много...

Споделям мнението,че този боклук Facebook трябва да се маха, само че за съжаление това няма да стане, защото хората ще израстнат духовно . Просто ще го заменят с друга някоя глупост...

G+ примерно.

а на сладур.ком кога ще му пуснат акции? Щото ФБ не е с нищо повече от него, освен с късмет(засега)

Разумните виждаха истината. Това, че балъците са прекалено много е проблем на самите балъци..

Ал

До края на годината пазарната и оценка ще е най-много половината от сегашната.

Прогнозите са че реалната стойнос е 7$ на акциика ....