Коментари - В Хюстън ще бъде открит паметник на Гагарин | IT.dir.bg
назад

В Хюстън ще бъде открит паметник на Гагарин

Властите в Хюстън утвърдиха проект за издигане в града на паметник на космонавта Юрий Гагарин, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Хюстън ще бъде открит паметник на Гагарин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това им харесвам на американците. Поне признават постиженията и заслугите на другите, независимо дали са им противници или не.

Я ме светни кой друг им отрича пък техните заслуги ? Само не почвай за конспирациите, че не са кацали на луната, щот в един такъв документален филм, барабар с тая конспирация, вкараха идеята, че Гагарин изобщо не е излитал с ракетата, а са го прибрали малко преди старта. Пак си говорим за американски документален филм.

След "стъпването" им на Луната, нищо чудно и него да го изкарат хамериканец...

Най-после... След тая проамериканска пропаганда вече 22 години,родените след 1989 година въобще не знаят за какво става дума... Обяснете им ,защото сигурно и в кретенските учебници не пише кой е Гагарин...

Защо тогава 138 СОУ в София смени името си от Юрий Гагарин на Васил Златарски?

Смениха го по нареждане на "новите ни приятели" от САЩ.За да не им се иска на децата ни да бъдат космонавти и пилоти ... и не не съм комунист и партиец и нямам нищо против Васил Златарски просто на него трябваше да кръстят някое новооткрито училище.

где го КГБ?

Мълчи не го споменавай, че ей сега ще цъфне и ще се запени.

Агент Йорданов не спи :D