Коментари - Skype ще пуска реклами по време на разговор | IT.dir.bg
назад

Skype ще пуска реклами по време на разговор

Skype, който осигурява най-популярната интернет услуга за разговори през мрежата, вече ще пуска рекламни банери по време на разговор. Това става ясно от съобщение в официалния блог на Skype.

Обратно в новината

Коментари - Skype ще пуска реклами по време на разговор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък съм се закотвил на 3.6. Може да се опитат да набутат реклами - но трябва да минат през ад_мънчъра ми (тези на доста други програми не успяват). А ако успеят да го направят лично ще се погрижа да "тропосам" скайпа така че да не приема реклами. Сорса му вече поизтече и е въпрос на време някой да напише конкурент. Или да се появи поддръжка на скайп в мирандата примерно....

То има, вече няколко месеца ползвам само Trillian. За съжаление Мак версията все още не поддържа Скайп. ;) А че е мега тежък и противен оригиналния Скайп клиент просто няма място за спор!

Аз мо'ем ли за го зе'ем тоа скайп, и да го забърша от ПЦ-то?!? И без това напоследък е мно'о бъгав.

...и ето защо все още използвам версия 3.8. Така ще остане и за в бъдеще. Майкрософт провалят всичко, което купят.

За това и ще си останеш в миналия век.

е, не е ли прав? всяка нова версия става по-тежка, пълна с вякакви неnужни функции. чат и видео не ти ли стигат? или neka да правим online банкинг и през skajpa сега.

Владо

А ти понеже си много запознат идея си нямаш, че скайп е пуснат през този век :) И я обади ква е огромната разлика между неговата и настоящата, та се изцепваш толкоз компетентно, че е задръстен и остава в предния век ?

Скайп винаги са си били кр*ни. Имаха късмет с пускането на iPhone преди години и не фалираха тогава. Направо да се чудиш на Майкрософт за чий Х си набиха парите и какво ще правят MSN messenger, Lync и Skype сега....

Може и без скайп!!

Прави са си! Хем е безплатно , хем пък намирате кусури. Ще изтърпите някоя и друга реклама. Доколкото прочетох става въпрос само за аудио разговорите, видеото засега не го закачат.

И Скайпа ще го заменим да не се притесняват.

Имаше навремето един чат клиент ICQ. За любопитните - все още го има и поддържа аудио връзка. Така че на който му е писнало от тъпите номера на Майкрософт може да се върне към добре забравеното старо. В интерес на истината не е само ICQ - много са, просто това ми дойде на ум на първо четене!

icq e obsolete отдавна, самия му протокол е скапан. Но има gtalk, изисква по-малко трафик , и протокола му е опен сорс!

ICQ го купиха руснаци. И от тогава все едно го няма.

простаци!