Коментари - Microsoft представи първия си таблет - Surface | IT.dir.bg
назад

Microsoft представи първия си таблет - Surface

Американският софтуерен гигант Microsoft представи първия си таблет компютър. Таблетът Surface e замислен да се конкурира с iPad на Apple, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft представи първия си таблет - Surface | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено ми допада, ако има и съвместимост с повече от старите приложения (до XP) грешка няма, докато с новите платформи и ОС съм като спънат, реално техниката става за гледане на филми, музика и нет до безкрай, а тези детски години съм ги минал отдавна. От време на време трябва и да се поработва, зашо не и мобилно.

На мен идеята чат пат ми допада. Спекулира се, че устройствата с интелси процесори ще са около 1000 долара. На практика това означава, че бизнеса трябва да инвестира в това, за да си ползва съществуващите приложения. АРМ версията за 500 долара, ще е повече за домашни потребители и успехът ще зависи съществено от апстора на меките и метро програмите. Клавиатурата обаче ако наистина работи е идеалното нещо за такова устройство.

Да ми мислят корейците които така и не успяха да маложат своето устройство преди да се появи такъв мощен конкурент. Със сигурност тоя таблет няма да е по-бъгав от Android-а и ще глътне пазарен дял.

"Таблет за игри" Брей, това е нещо, което си заслужава да се види.

От доста време търся да си купя таблет с Windows подръжка, даже не 1 а 3 даже 5 стига да отпуснат бюджет. Дан модела се появи по-скоро на пазара, особенно ако е на тази цена (до 800 лв.) мисля че ще склоня шефовете за 3. Това което ме мъчи е тази цена с ОС-ма ли е или само за устройството и ако е с ОС, ще има ли мегдан да го купя без ОС, и без това имам сума ти неизползвани лицензи

Не мисля че ще успеят да вземат повече от 10% пазарен дял с този таблет, които на пръв поглед е далече след iPad. Единственното нещо което ще им продава таблета е цената и новия windows 8. Нямат богат апп стор. Аз бих си го купил само заради интеграцията с нормално PC.

В смисъл, казваш че няма достатъно програми за Уиндоус ???

не, опитва се да каже, че ще се продава поради същите причини, поради които се продава Андроид.

Да, няма програми за Метро, а десктоп приложенията няма да вървят на АРМ версията.

А ТИ АЙПАД ПОЛЗВАЛ ЛИ СИ? ЩОТО АЗ ИМАХ НАВРЕМЕТО ЕДИН АЙПОД И ГО ИЗХВЪУРЛИХ И СЕГА СЪМ НА ПЪТ ДА ИЗХВЪРЛЯ И АЙПАДА ДЕТО ИМАМ. ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ТИЯ АЙ, АЙ АЙ СА ЗА АЙДИОТИ. АЙСИКТИР ОТ ТЯХ. ЕДИН СМАРТФОН НА НОКИЯ Е МНОГО ПО ПОЛЕЗНО УСТРОЙСТВО , ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕЗИ НА САМСУНГ.

Да iPad2 и 3 съм ползвал както и Sony на андроид а старата ми нокия ми иде да я засиля в стената, даже леко се радвам че са пред фалит.

Имал си дръжки ...виждал си ги в магазина. Те процентите сами казват кое е по-доброто устройство 62.5% за iPod спрямо 9.1 % на втория при това по-евтин в класирането Galaxy говори повече от всичко останало...

пич поне 80 % от пц-та са на виндовс, та колко повече програми има на стора на аппле. като изклучим ангръ бирдс, какво друго има?! :)

Да де ама то това е таблет, тези не са оптимизирани за тъч. Ако го ползваш като лаптоп може и да ти свършат работа.

Хихи, нямало Апстор! Това на практика е Уйндойско PC и може да подкараш всяка от милиардите програми за Уиндойс :) Само че е под формата на таблет. Отдавна чакам нещо подобно и веднага го купувам, щом го пуснат в БГ-то, особено ако е до 500 долара. Пък който иска Епълски неща на тройна цена, негова си работа.

Ще те разочаровам, нито една от познатите ти програми за уиндолз няма да работи на АРМ процесорите. Тези които са с интел пък ще са неизползваеми само с допир и ще трябва задължително да ги ползваш с клавиатурата. представям си те на фотошоп с 10 инчов дисплей колко ще си продуктивен.

доста чапато устроиство. ни риба, ни рак. един нетбук върши прекрасан работа за чести пътувания.