Коментари - ГДБОП задържа член на ”Anonymous” | IT.dir.bg
назад

ГДБОП задържа член на ”Anonymous”

Член на международната хакерска групировка "Anonymous" ("Анонимните") е задържан при операция на служители на сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" в ГДБОП, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП задържа член на ”Anonymous” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

точното заглавие - ГДБОП хванаха члена на Анонимус ...

Да се включа и аз в хора :) Надявам с БОПа, да знаят какво е сървърна конфигурация, ако знаят ще да са го хванали, по сметката за ток или някой се обадил в ХЕИ за шум над нормата :D. По-скоро предполага, че става дума за компютри с сървърни приложения. Спомням си как едно време от родната Милиция една кака обясняваш по тивито, че искали от ISP-тата "интерФейс", за това, кой къде ходи и какво прави. Значи не искат достъп до лог файловете, в определен формат ами онова с фейса. То все едно да отидеш в магазина и да искаш сиренце в чиния, нарязано, с маслинка, зехтинче, черено пиперче и виличка ... за вкъщи. Така, че можем само да гадаем, какво са намерили...

За да бъде пробит сайт от 20 годишен хакер, той би трябвало да е пълно аматйорско изпълнение.

използването на и кратко кефи

Жалък буквояд

И какво различава "сървърна конфигурация" от "компютър"? То всеки компютър може да бъде ползван за сървър :)

по принцип,да, но не баш ;)

В момента домашния ми сървър в П-ИИ 200МХз с 64М РАМ и слакс върху него. Кое не може да се използва за сървър щом това може? Мисля да го сменя ако успея да си намеря от някъде една ПИ малинка.

Наистина не е баш, защото има различен хардуер, различно захранване, кутии и т.н., но лично мен ме съмнява някой да е складирал дейтацентър у тях.

20 годишен: Д. Д., са иззети 11 сървърни конфигурации, четири компютъра, три лаптопа, голямо количество хард дискове, флаш памети и оптични носители тип CD и DVD. Браво, браво .. добре се е оборудвал.