Коментари - Samsung разследва ”експлодирал” смартфон | IT.dir.bg
назад

Samsung разследва ”експлодирал” смартфон

Южнокорейският производител на електроника Samsung посочи, че разследва съобщение, че негов смартфон Galaxy S III е експлодирал в колата на потребител в Ирландия, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Samsung разследва ”експлодирал” смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ной

Ми ще експлодира, но за това вината си е на ползвателя.Защо не му е купил "дрешка".То и газова запалка да оставиш на таблото или на пряка слънчева светлина при 30-40 градуса Целзии и тя ще гръмне. Самсунг са си супер. Айфон, Айпод, Айсиктир...

jizast

Корейски боклук, ама като има малоумници да ги купуват.

Интересно защо не наричате така iPhone-ите? Нали и тях ги произвеждаше Самсунг. Сега дори не са корейски а тайвански боклуци... Отделно корейския "бокулук" вече е 1 в света и още повече ще се продава, а iPhone-а все по-малко.

Poli Petev

Това къде го прочете... дето Galaxy задминал iPhone по продажби ???

коку

Интересно ти къде прочете че става въпрос за Galaxy vs iPhone? iPhone се споменава в текста по-горе, защото Apple само това продават (щях да напиша "произвеждат" ако го произвеждаха, но за съжаление на феновете, iPhone не се произвежда от Apple, а най-големия му производител е foxconn). Samsung от друга страна имат 10 модела смартфони обявени само до момента за 2012 година. Да не говорим, че сами си произвеждат процесорите, паметите и дисплеите. Естествено е да имат и повече клиенти, защото всеки може да намери правилния телефон за себе си, докато при Apple избора се свежда до избор на обема памет...

Май не схващаш, че телефона експлоадира поради грешка в дизайна (корейска инженерна мисъл). iPhone e американска творба - това, че го сглобяват жълти не значи, че е тяхна разработка.

Има си хас - това е GnusMas!!!

Стига с тези клишета 'морално остарял" . техниката няма морал.

jizast

Не се отнася до техниката, а до това колко е пригоден към съвремените изисквания на обществото. Чисто нов пейджър, вчера произведен, технически не е остарял, но от гледна точка на приложимост е морално остарял, т.е. не си заслужава да го купуваш и използваш, СМС-ите вършат прекрасно тази работа.

E дори да има проблем надали ще изтеглят няколко милиона бройки в сервиза както автомобилните прозиводители...все пак става въпрос за парче пластмаса което след няма и година-две ще е вече морално остаряло.