Коментари - Първи снимки и цени на таблета Google Nexus | IT.dir.bg
назад

Първи снимки и цени на таблета Google Nexus

В навечерието на конференцията Google I/O в интернет изтекоха първи снимки на таблета Nexus, който се очаква да бъде представен тази седмица от интернет гиганта.

Обратно в новината

Коментари - Първи снимки и цени на таблета Google Nexus | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А също и думата "Меркаба"

Проверете думата "Нексус" с какво е свързана :)

1chovek

Цената звучи обещаващо добра, обаче имам много сериозни опасения към чипсетите на НВидия - веднъж вече здраво се ос...ха при компютрите и АМД се върнаха на собствените си разработки.

Прави впечетление че телефона се налага с агресивна цена спрямо HTC One X и Samsung Galaxy S3 -- двойно по-евтин. В същото време отстъпва само по дизайн на корпуса и памет. Един много голям плюс е че получавате чист Андроид без всякакви модификации от страна на фирмата производител и на телефинни копмании, което гарантира че всеки път ще имате актуалната версия в момента на излизането и. Ако не предпочитате iPhone то това е телефона!

Пак ще е някоя порнография като другите им напъни. Все едно Стоичков да каже "аз съм велик футболист и сега ще направя успешна школа за боксьори".

ползвай си там Nokia Asha и не си пъхай гагата където не разбираш, и не се и опитваш да разбереш

булгарситански специЯлисте! ИзвинявЪм ти сЪ, чи тЪ Убидих с нищо НЕзначещото си мнение!

Принципно не съм съгласен с горното мнение, ама нямаш право така да обиждаш човека. Ами ако ползва Самсунг или Епъл или пък Нокия? Въобще няма никакво значение човека какъв телефон ползва.

И, кои са тия "други напъни"?!? Щото нито G1, нито Nexus One влизат в тази категория, а са точно обратното - неоспорими технологични отправни точки в момента на появяването си.