Коментари - Windows 8 отблизо | IT.dir.bg
назад

Windows 8 отблизо

По време на конференцията TechEd в Амстердам Microsoft проведе събитието "Exploring Windows 8", което след шума около новия таблет на компанията – Surface, имаше за цел да привлече вниманието на разработчиците и медиите към най-големия залог на Microsoft: Windows 8 – технологичен скок, много по-важен за компанията от собственото производство на хардуер и таблети, а както предполагат и някои слухове – и на смартфони.

Обратно в новината

Коментари - Windows 8 отблизо | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако продажбите надвишат 25 000 долара, то разработчиците могат да прибират до 80%. Нормални ли сте?

Един добре направен шпионски софтуер!

Имаме го в офиса. Голямо дърво е. Зарежда бързо, но приложенията толкова плавно работят, че направо зспиват... и ние покрай тях...

задклавиатурното проверихте ли? ;)

ами как да ти кажа - лъжеш. 1)няма начин да го имате в офиса и да го ползвате продакшън има грижи с антивирусните най-малко (нормално за всяко превю) 2) написаното в статията е вярно, на един и същи комп 8цата 'изгрява' доста по-бързо.

... и к'во като изгрява по-бързо? Моят непрекъснато "грее" години наред и това не ми е мярка за бързина. Достатъчен аргумент ми е, че стари софтуери няма как да имат съвместимост (по принцип), за стари устройства да не говоря въобще. От ОС не позлвам почти нито едно приложение, всичко управлявам през Тотал Командера, а ИЕ изпозлвам само да си изтегля Операта .... Социални мрежи не ползвам. За какво ми е тази боза, която е с интерфейс на детски комикс?