Коментари - Nokia свали с 50% цената на Lumia 900 | IT.dir.bg
назад

Nokia свали с 50% цената на Lumia 900

Нокиа (Nokia) намали наполовина цената на Лумия (Lumia) 900 в САЩ в усилието си за увеличи продажбите на водещия си модел смартфон, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Nokia свали с 50% цената на Lumia 900 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябваше да развият още повече базираните на Линукс телефони... Интересно обаче колко от вас имат айКрап... така де - айФон...

Ако бяха избрали Андроид досега да летяха. Ама те не само избраха куцият кон, ами си убиха и здравия. Да си сърбат супата. То с пропагандни маркетингови съобщения от рода на "Най-добрият телефон" не става!

Ха ха некадърниците от нокия така и не проумяха, че клиентите на смартфоните се интересуват първо от качеството, функционалността и надеждността на смартфона, а не само от цената. От цената се интересуват бабичките и технологичните ламери, които търсят евтини телефони с две копчета. Така и не успяха да хванат пазара със смартфоните заради бъгавият симбиан и ниското качество на последните им телефони затова им остава само пазара на евтините телефони. Тъжно ... а бяха номер 1, сега са сива част от пейзажа !

Сега е момента нашите търговци да му дигнат цената с 50% (е тъй, за баланс)... :)

даже си е тази година...

Ами, да не са се хващали с Майкрософт!

На ПОЛОВИНА и пак са с ненормално голяма печалба. Е, аз ще чакам да го продадат на реалната му цена от... колко - 10-15 ЛЕВА, нали?! А не да ми играят с мафиотски валути и други номерца!

Пичове, Нокиа го пуснаха тоя модел миналата година, а не преди 3.

Lumia 900 е модел от Февруари тази година, ама както и да е... Ако го дават за 50$ без договор, бих го взел за баба ми, че има големи "копчета". За друго не бих го взел.