Коментари - Япония мина изцяло на 3G+ | IT.dir.bg
назад

Япония мина изцяло на 3G+

Япония реши проблема с мобилното покритие за достъп до бърз интернет. Според официалната статистика, 3G вече обхваща цялата територия на страната.

Обратно в новината

Коментари - Япония мина изцяло на 3G+ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

LTE е 4G и няма нищо общо с 3G.

"На практика потребителите могат да ползват бърз мобилен интернет почти навсякъде в страната" Тва е за графата с вицове бе!

Да, от тези на които се смееш по 20-24 часа без да спреш, ама само ако не ти се налага да го ползваш, иначе плачеш и то много ...

Където и да съм имам покритие на 3G че даже и в колата със 130 км/ч. За хората със шайбите ще кажа, че на някои места имам вече и 4G и като си мерим "п*" винаги бия така че ментем белтел, ама скоростта им е най-добрата за сега, а останалото е стандартния хейт на лузъра.

На Виваком 3G то е умряла работа - вярно доста добре покрива, но скоростите на повечето места извън градовете са по ниски дори от 2G то на Глобул ! Само рекламите са им подвеждащи а договорите яки - още не мога да се отърва от тях !

Че то на глобул е супер, а? Има ли оператор де да е на ниво? Сещам се за оная реклама в планината, колко било гот. Е да го еба, аз съм планинар и никъде нямам обхват

На Виваком дори в нищото си имам 3G. Друг е въпроса, че има смущения и на моменти е слабичко, но го има навсякъде!

Да, да... Аз имам и телефон и USB на vivacom. Познай защо имам 30 мин към 123 преди две седмици от Слънчев бряг. Там 3G-то им работи на 100м от Кубан. В София работи само в идеалния център. Отделно при пакет от 750M ми отрязаха скоростта на 480M. Ментел са същите, вече се чудя дали да не хвана гръцката хурка, ама ме притеснява, че и те са същите пендели...

В Слънчев бряг има 3g на vivacom, само че скоростта е толкова бавна че няма смисъл.

Покритие с 3G на практика няма. Има в градовете и то не навсякъде или е толкова слабо че се не лови. В планинските курорти да не говорим. Ползвам 3G за мобилен интернет от 4 год. , пътувам много и за горното се подписвам. :)

Не се подписвай, че ще изгориш като кифла. Първото ти твърдение, което в и основното от което произлиза останалото не е вярно ! 3G има навсякъде 90+% а не само в градовете. Другото, че е слабо е вярно за това не споря.

ами ти явно си мазохист да стоиш още на ментел

Чудя се от къде е изникнал изразът: "Кога ще ги стигне американците" По-правилно е: "Кога ще ги стигнем японците" .... ама то като се замисля ние американците не можем ги стигна та японците ли ....