Коментари - Sony Xperia SL има по-добър дисплей от iPhone | IT.dir.bg
назад

Sony Xperia SL има по-добър дисплей от iPhone

Мобилното подразделение на Sony обяви нов смартфон Xperia SL, който ще замени сегашния флагман Xperia S, пуснат в началото на годината.

Обратно в новината

Коментари - Sony Xperia SL има по-добър дисплей от iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нормално е,защото Сони произвежда хиляди продукти,а Епъл само няколко,от които дори частите са чужди.

Абе, тези хора така и не разбраха, че само с хубав екран не се печели и визия не се печели само. Трябва и добро програмно осигуряане

брей, и защо сравняваме телефон пуснат преди година с телефон пуснат вчера?

Това е долна лъжа. По дефниция, нищо не може да е по-добро от айфоня.

Той 4S и когато го пуснаха не беше върха на сладоледа в технически отношение, въобще Apple дават доста повече пари за реклама, отколкото за разработки, което явно им върши работа.

Даже не е на една , а е на две години дисплеят ;) И най-вероятно бързат да се похвалят с каквото могат ,че след месец излиза айфон 5 , и пак ще трябва да догонват :)))

Абе, що се измъчват с тия 4 инчови телефони... Да вземат направо да се насочат към 15 инчови... И без това технологите им са вече добре отъпкани.

Не знам, 3.7 и дори 4 инча вече ми се вижда малко. Ако се опитате да сравните един айфон с по-големите модели на Самсунг или ХТЦ и просто някак странно изглежда айфона. Чисто като усещане, не става въпрос за заяждане. Мисля че Епъл няма как да не са го забелязали и ще се опитат да наваксат. Вероятно леко сгафиха с малкия 4С. Или просто Андроид базираните се усетиха и се фокусираха точно там.

Е малко, малко, колко малко. Екран на телефон колко да е. Ако ти трябва повече, вземи си таблет с функция за говорене.