Коментари - Archos представи хибрид от таблет и нетбук | IT.dir.bg
назад

Archos представи хибрид от таблет и нетбук

Компанията Archos, един от известните производители на евтини таблети, пуска ново устройство, което може да се ползва и като нетбук, съобщи TechNews. Моделът 101 XS предоставя 10,1-инчов екран с резолюция 1280×800 пиксела и физическа клавиатура.

Обратно в новината

Коментари - Archos представи хибрид от таблет и нетбук | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Archos са ужасни боклуци, няма абсолютно никакъв смисъл да се купува подобно дърво при положение че Nexus 7 с quad-core processor, 1GB RAM и 8GB памет е $200

+1 Вече ме е яд, че през април се изръсих 190 лева за Zenithink C71. Таблетът е определено с качество доста над средното и във всички случаи - по-добър от Archos, но Nexus-ът си е друго нещо, а е само малко по-скъп :(

Преди близо година си бях купил таблет Archos 80 G9 16GB Turbo.Изтърпях го точно една седмица и го върнах.Имаше двуядрен процесор тактова честота 1,2 GHz и рам 512мб,а се държеше,все едно е има 600MHz процесор и 256мб рам.Толкова зле оптимизиран софтуер,пълен с бъгове.След инсталиране на дестина приложения,започваше да става много лагъв и забиваше постояно,също така и се рестартирваше доста често.Марката е френска,но всичко е направено в Китай,от евтина пластмаса и въобще не съм съгласен,че е тая марка е добра.Лично мое мнение.

Може, но причината е безумно агресивния им мениджмънт. Просто пускат таблети преди да са готови. Иначе тия са общо 200 човека, със се чистачките и тестерите, а пускат по 6+ таблета на година. Няма друга компания с такова съотношение. А че се произвеждат в Китай е ясно, те са твърде малки за да имат собствена фабрика.

Ъ-ъ-ъ...?!? И, къде е тънката разлика между това и един китайски таблет с USB-host порт и калъф с клавиатура, която се включва при нужда?!? Иначе, като за евтин таблет (колко евтин?) параметрите му са ОК.

това е китайски таблет, но от по-качествените. Не, статията не е "Гугъл откри ipv6" а "Archos" (доста популярна марка евтини жълти таблетчета) пуснаха (и те) хибрид.

Само дето Archos са французи и зялата им разработка е във Франция. При това ги бива, за разлика от 80% от останалите кръжочници в бранша.