Коментари - Брус Уилис вероятно ще съди Apple | IT.dir.bg
назад

Брус Уилис вероятно ще съди Apple

Брус Уилис възнамерява да съди Apple. Поводът за това е услугата iTunes - актьорът има сериозна музикална колекция в нея, но не харесва условията за ползването й, съобщи британският таблоид "Сън", цитиран от TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Брус Уилис вероятно ще съди Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голяма глупост не бях чел!!! Нали това е идеята на облачната услуга - цялото семейство ползва едни и същи песни, игри и прочее. Достатъчно е да са на един акаунт всичките и когато един от тях си купи песен или игра всички я получават. Така че когато той умре, другите продължават да ползват същия акаунт и всичко си остава за тях. Тази статия е пълна глупост!

mowtow

Не точно , при смърт- ти се блокира itunes акаунта (поредната простотия на apple).

qwe - Не сте разбрали идеята на облака, не е за да ползват всички един акаунд, а лесно да се проследява и локализира всеки, всичко и по всяко време!

идеята на облачната услуга е да си качваш всички файлове в интернет, без да ги държиш на дискове и хард диск. Уж за по-голямо удобство и достъпването им от различни устройства (телефони, лаптопи, компютри) Тотално ти е объркано разбирането.

Не разбирам колко малоумен трябва да си, за да си пазариш музика от апстора, като можеш да си качваш МР3-ките от компа направо на айфона, пак през айтюнс. Голям го вадят с тия облачни услуги всички напоследък, но цялата идея е да притежават информацията. Накрая ще спрат да продават компютри, а само терминални клиенти и всичката ти информация ще е "на сигурно" в ръцете на корпорациите.

+1

първия осъзнат потребител на червивата ябълка ..

hgp_ico@

Облаче ли бяло къде си ми отлетяло :-))

Se taia

Е те така трябва да се отнасят с огризката. Иначе няма как да да се преборят за правата си обикновените потребители. Съд до дупка. С техните камъни по техните глави.