Коментари - Хакнаха данни на 12 млн. собственици на Apple устройства | IT.dir.bg
назад

Хакнаха данни на 12 млн. собственици на Apple устройства

Хакерският колектив AntiSec – обединение между клановете Anonymous и LulzSec, е успял да пробие компютъра на служител на ФБР и да се сдобие с 12 млн. идентификационни номера UDID на устройства Apple, заедно с личните данни на собствениците им.

Обратно в новината

Коментари - Хакнаха данни на 12 млн. собственици на Apple устройства | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали оня ден кат хакнат интернет форум посветен на андроид, некви тука цвилеха, че андроид не ставал за нищо. Макар, че връзката - интернет сайт - операционна система малко ми се губи. Тоя път има директно проникване и кражба на ДАННИ на потребители на Епъл. И ко праим ся ?

" ...успял да пробие компютъра на служител на ФБР" За какво точно говориш?

Ламер - не е пробита Apple база данни, а базата данни на ФБР, в която ги е имало тези номера. А и е ясно написано, че тези номера не се използват от 2011 г. Злобно хейтърче - образовай се ! Остава обаче въпроса - защо ФБР имат лични данни на определени собственици на Apple ! Това трябва да попиташ, а не да лаеш безпомощно срещу очевадната истина, че софтуерът на Apple е по-надежден от измисленият андроид ! Затрудних ли те ?

защо епълската система е по-надеждна от измисления андроид? ти си зомби без никаква представа от ос на двете платформи. Kорените им са еднакви, поограмоти се малко.

Какво правят тези данни в компютър на ФБР е главния въпрос ?

дкми

И как точно с UDID ще ме подслушат?

Много просто - когато Епъл ти го изисква за щяло и нещяло, всички приложения се докладват и прочие. Нали се досещаш къде отива цялата информация? Няма друга такава неинформирана и следена маса потребители като тези на Епъл. Техен си проблем.

добро утро!казал някои,вълна пера,бат иване)))))))добре дошъл в светът на реалността)))))

Ал

Най-притеснителното е, че са откраднати от СЛУЖИТЕЛ НА ФБР. ВСИЧКО СЕ ПОДСЛУШВА!!!