Коментари - Apple обяви събитие за 12.09, чака се iPhone 5 | IT.dir.bg
назад

Apple обяви събитие за 12.09, чака се iPhone 5

Американската компания Apple вероятно ще покаже iPhone 5 на 12 септември в Сан Франциско. Това може да се случи на предстоящо събитие в Калифорния, за което марката с ябълката разпрати вчера покани за журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Apple обяви събитие за 12.09, чака се iPhone 5 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боян

Потребител съм на apple продукти от 7-8 години и въобще не ме брига кой телефон с какъв процесор е и колко е "бърз". За момента байФоуна е определено работещ вариант и не мисля, че някой андроид ще ми бъде по-удобен. Дано да продължат в същия дух, а хората с нужда от вяра в бъдещето да си четат по страничките на Sams и HTC какво ги чака. И още нещо - жалко, че адоптнаха Instagram за Андроид - сега гледаме гадни снимчици навсякъде:)

Хммммм.Написаното от теб прилича на говорене наизуст. Андроида не ми е крашвал нито веднъж.Проблеми с краша имам само с Firefox.... това че той крашва няма нищо общ с Андроида.

-L-

Моят е Sony Experia S lt26i. Experia = стрела на Рамбо. Iphone = стрела на неандерталец.

jizast

Все едно чета себе си, ти или ме копираш или мислиш точно като мен :-D Абсолютно правилно за сайза и за евтините андроиди. Надявам се, че Епъл ще се вразумят и няма да изпаднат в тъпата мания на големите дисплеи. Телефона трябва да е телефон, достаъчно малък, удобен и функционален.

Тук никой не ти говори за телефони а за смартфони.Като искаш телефон купи си само телефон.А за да ти е удобно да работиш със смартфон ти трябва малко по-голям от на I-shit-a екран.

jizast

Ти на мен ще ми обясняваш кое е смартфон, ниско ти е нивото дори да разговаряш с мен, камо ли да спориш с мен. И не е ли по-удобно да работиш с нотбук, а? Телефона си е телефон без значение как го наричаш, трябва да е малък, удобен и да не ти е нужна раница за да го носиш.

jizast

Тук всички говорим и сравняваме шедьоврите на Епъл срещу боклуците на Самсунг. Ти моето момче си задръж мнението за удобството на телефоните единствено за себе си. Ако ще говорим за удобство при работа в Интернет, ако така и така ще трябва да носиш раница за самсунг боклука, то по-добре си носи нотбук, от него по-удобно няма.

Човекът явно има пари да си го купи, но ти със сигурност нямаш акъл за да схванеш сарказма му!

Всеки псува тука и след това всеки втори с iPhone . Но единственото и най-важно нещо е , че Епъл се съсредоточават върху един продукт и го правят съвършен, а не 1300 модела и нищо накрая. Лично съм имал всички модели на iphone и с никой не сън имал проблем, а го използвам почти изцяло като функции.

Да ви пикая на айфона, какво ли му намирате на това комплексирано телефонче...

Направо не е истина в какво общество живеем и накъде сме тръгнали. Като цяло смартфоните са хубави и полезни устройства, спор няма. Проблема е, че 99% от хората които ги използват всъщност изобщо не се нуждаят от тях, просто са станали поредната 'играчка'. С всичките реклами, които ни заливат, се опитват по всякакъв начин да ни набият в главите, че едва ли не за нищо не ставаме ако нямаме последен модел смартфон, било той Епъл, Самсунг... Цялата истерия покрай представянето на новите модели се е издигнала в култ. Така, че следващия път като тръгнете да си купувате поредната играчка, се замислете дали наистина се нуждаете от нея. Само за инфо искам да кажа че съм също със смартфон (Нокиа 5800 от 2009 г.) и я използвам за работа. Върши ми перфектна работа и не мисля да я сменям изобщо - има си мейл, навигация и т.н.

Хахаха хехехе хихихи идиоти......

Отивам да си продам бъбрека и се нареждам на опашката.

Сега като се извият опашки от пропаднали латиноси и афроамериканци, като започнат едни продажби на бъбреци на китайци за да си купят поредната "уникална" джаджа...

що не земат да го напражат с 32 '' дисплей или по-голям и да се приключи с т.н. "иновации" и по-големи дисплеи. само едно не е ясно - куфарите с батериите кой ще ги носи?

Ей много злоба и завист бе .... точно по нашенски нали :) Всяко ново нещо първо се уплюва за да се почувстваме поне малко "нещо" и после се правят жалки опити да се помисли ... евала

Очевидно грам не отбираш от смартфони, затова по-добре си замълчи! iPhone изобщо не е толкова впечатляващ, колкото го изкарват и не може да стъпи на малкия пръст като параметри и динамика на HTC и Samsung. Затова се и съдят с вторите, защото вече не са им конкуренция, а явен лидер на пазара...

А ти си един помияр. Сигурно и китайска кола ще си купиш от ловешките, защото Мерцедес не може да им стъпи и на малкия пръст (по цена примерно).

И на кой малък пръст не могат да стъпят. Ако не беше Apple щеше да видиш смартфон от Самсунг и ХТЦ на куково лято. Отиди малко се образовай в смарт телефоните и тогава говори. А и се съдят защото Samsung крадът от Apple като разпрани.

Хайде, зомбита, нареждайте се по опашките, че тарикатите от балона Епъл трябва да направят още по няколко милиарда преди да фалират завинаги :) През това време "глупавите" и "бедни" хора ще движат с много по-умни и здрави телефони от Самсунг или друг производител, а вие "умните" ще ги гледате с насмешка :)

Моля всимки зомбита да приготвят съответнаса сума- който няма да си зарожи бъбрека!

Направо не мога да повярвам, нямам търпение да дойде 12.09. Такова уникално събитие не съм си и представял! Ще представят нещо неповторимо - телефон с 4" екран, коренна промяна в дизайна, дето няма нищо общо с предната, революция в мобилните технологии, коренна промяна в живота на хората, която ще донесе хармония сред хората и ще реши всички световни проблеми! Незнам как щяхме да живеем ако ги нямаше Епъл.

Не мога да разбера майтапиш ли се или.... не. Ако се майтапиш Хаахахахах хареса ми майтапа. Ако ли не тцтцтц, колко заблуден народ. Сташна иновация ще е 4" екран. Тцтцтцт Аз съм с 4,5" от 2 години и отгоре. Относно дизайна: УАУ ПРОДЪЛГОВАТ ТЕЛЕФОН. ЩЕ Е ПЪРВИЯТ НА ПАЗАРА. СУПЕР ОНОВАТИВНО УСТРОЙСТВО. ХАХАХАХАХАХ

Ти сериозно ли го питаш?!?

Ако китайците са го завършили ще го представят, ако не...ще покажат снимка на предната част. Корейците технологично вече превъзхождат и вероятно i5 ще е последната покупка на iзомбитата преди да се осъзнаят, че са просто последователи на утихваща вълна.

Дали има вече какво да се предложи в смартфоните, че да може да ни изненада?

Хехе - ще има по-голям екран. Огромна иновация - що не си патентоват точните размери. Аре безмозъчните зомбита да извадят по 1000 долара :)

Дреме ми за ябълките. Аз чакам на 12.09 да приключи ремонта на една улица в наше село.

Къде е опашката, да ходя да пазя ред.

Ама сте "бързи".