Коментари - iPhone 4 става безплатен след появата на ”5” | IT.dir.bg
назад

iPhone 4 става безплатен след появата на ”5”

Новият смартфон iPhone 5 ще бъде представен официално на 12 септември, а излизането му на пазара ще доведе до промени в продажбите на модела iPhone 4. Очаква се Apple да обяви, че устройството ще се разпространява безплатно във Великобритания с двугодишен договор към мобилен оператор, съобщи британският в. "Телеграф", цитиран от TechNews.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 4 става безплатен след появата на ”5” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца, никога няма да се научите на разум!

Мисля , че най-доволни ще останат феновете на корейците , защото след като 4-ката става безплатна най-вероятно Самсунг ще започнат да плащат на потребителите си за да ползват Галакси II :-)))

"Много ви знаят главите там в българската работа." Изказване на неграмотен ром, берящ ягоди на Острова :)

Kaкво им обясняваш на първосигнални хейтъри ... Все едно в БГ взимаш телефон ,а няма месечни абонаменти и всичко е фрий ...

Супер ! Безплатно само с 2-годишен договор ... Колко е той ? Само някъде от сорта на 1000 паунда ще излиза ... Мноооооооооооооооого безплатно.

"Моделът iPhone 4 с 8 GB ще се счита за устройство от начално ниво, което ще се разпространява безплатно с месечен договор за услуги на цена 20 британски лири, пише "Телеграф"" Това прави 24*20=480 британски лири минимум.

Безплатен друг път- няма безплатни обяди - все някой ги плаща. А на бас, че и Apple и оператора ще си вземат тяхното, а "безплатното" ще го платим ние - потребителите !

Хей, другаргари от Дира, колко Ви плаща Apple за тези чудесни новини?

ВЕЧЕ И ДА ГО ПОДАРЯВАНЕ НИКОЙ НЕ ВИ ГО ИСКА!!!

Вие да не сте глупави? БЕЗПЛАТЕН ВКЛЮЧЕН В 2-ГОДИШЕН ДОГОВОР! ХАХАХА!

Ама тва в България ли?Хахааа щото тука безплатно е само лошото.

:( ние едва ли ще доживеем да стане и тук така, някой слънчев ден............................