Коментари - Намериха живи клетки на мамут, ще го клонират | IT.dir.bg
назад

Намериха живи клетки на мамут, ще го клонират

Уникален материал за изучаване на мамутите, включително и живи клетки на праисторическото животно, са били открити в Уст-Янския район на Якутия от участниците в състоялата се през август международна палеонтоложка експедиция "Яна-2012", съобщиха от Североизточния федерален университет на Русия, предадоха Интерфакс и Нюзру.

Обратно в новината

Коментари - Намериха живи клетки на мамут, ще го клонират | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клониране - дрън, дрън. Някой да ми припомни за нещо клонирано, откакто умря офцата Доли? То няма и как да има... Същото е като измамата "стволови клетки". Има си биологични закони, които не могат да бъдат прескочени.

Аз едно не мога да разбера...защо ще го клонират този мамут...а не клонират наскоро изчезнали и изчезващи видове от Земята...непрекъснато се чува как тигрите ще ичезнат, не знам си кое животно е застрашено...други ги няма вече? а са част от фауната на планетата

Аз като пукна ще отида в Якутия да се мамутизирам след 800 милион години ще възкръсна ли?

И кой шъ го 'рани тоз мамут?!

боико бат боико ша го рани

Защо трябва да се намесват пак в делата на природата ?! Те не са измрели както сега някой видове заради хората ... Това си е работа на природата. Не го одобрявам... мое мнение, не карам никой да се съгласява с мен.

Никъде в статията не се казва, че са намерили "живи клетки от мамут".

"Уникален материал за изучаване на мамутите, включително и живи клетки на праисторическото животно, са били открити...."

"мека и мастна тъкан, козина и костен мозък на мамут" - според теб това какво е?

Когато е имало живи мамути е имало и хора. Така, че не е толкова голяма разликата.

вярно е, 8-9000 год. не са толкова много.

все пак те са измрели преди повече от 8000години.

Да, но тогава хората не се влияели в такава степен на околната среда, както го правят сега! : -\ Този факт също би причинил промяна в микросредата и мисля, че точно това има предвид ViktorTsonkov.

било е по-чистичко и беличко- все пак ледена епоха.

да се клонира животно живяло при доста по-различни условия е нечестно спрямо самото него.то няма и да е индивидуализъм , а нещо от колба.

Я си прочети пак какво си написал и виж можеш ли сам себе си да разбереш?!

смисъла на подобно деяние не е ясен.ще направят едно животно като лабораторен експеримент и кво от това.това е отмряло животно, не може да служи за селектиране на нова порода.

Че ние българите сме по-лошо и от това! Клонирай! Току виж сме се решили проблема с манджата!