Коментари - В САЩ не различават стария от новия iPhone? | IT.dir.bg
назад

В САЩ не различават стария от новия iPhone?

Apple представи новия iPhone 5 в сряда и го нарече "най-красивия продукт, правен някога без изключение" и "най-добрата разработка" дело на компанията. Изглежда обаче голяма част от американците няма да усетят разликата между новия и стария смартфон на компанията.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ не различават стария от новия iPhone? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към феновете на АЙ-фирмата: 1) обяснете ми как си теглите mp3 файл с телефона и си го слагате хем за мелодия хем към файловете с музика 2) Как си теглите файл с електронна книга, изпратен ви по е-майл и си го преименувате/местите из картата с памет. Много неща. които се правят за секунди на възстарата ми нокия xpress 5800, за вас за невъзможни без външни програми и лаптоп. Който не си е купил ай-фон, плийз да разгледа този на някой приятал преди да се овътри, че моите приятели ревнаха и ще ги сменят със самсунг.

Олигофрен , това да е проблема на айфона...Който го притежава много добре знае как се поставя мп3 за мелодия.тя е точно 30 секунди и се прави с програма айрингър.Най-малкия проблем е това на айфона идиоте!

Аз виждам пак двойни стандарти. В ЕС има само един единствен стандарт за зарядни устройства за мобилни телефони и той се нарича MicroUSB. Не виждам подобен конектор в този телефон. Това не го ли прави незаконен за продажба в ЕС!

Ще има преходник в комплекта

Много американско - цената на една стока не е себестойност плюс данъци плюс други разходи плюс нормално определена печалба а на колкото може да се продаде , след като има пазар на 1000 $ що да го продават на по-малко , има време след 6 месеца ще се преоцени и ще настъпи ...радост , радост и т.н. Това си мениджмънт , маркетиниг и други завъртяни думички иначе ако се продава евтино след половин година да ви го подаряваме ли ?

Деца, стига сте приказвли глупости за пореден път! Като не ви харесва iPhone и Apple не ги купувайте!!! Тъпаци от цял свят тръгнаха срещу Apple. А каква е реалността - най-голямата компания в света! Тава е реалността, деца! Не плюйте, а се учете как се прави бизнес!!!

Бизнес на гърба на китайците, които работят по 16 часа на ден за $200 на месец ли? Уви, така се прави бизнес....

Що? Децата нямат ли право на мнение? И на децата сигурно им е писнало да слушат, колко Епъл са най-, но това не е спряло хората, които им се кефят да го споделят. Хайде, да можем всички кажем, каквото искаме, а!? Егати нравоученията!

Имат - но и имащите iphone имат право да им се присмиват, защото не знаят какви глупости пишат ? Ти защо не си на училище ? Ако учиш повече и слушкаш, след време ще можеш да си позволиш ябълка ! А дотогава ползвай евтините и имитации ! Дано не те затрудних ха ха

Знам,че те е яд, че си дал маса пари за играчка, която не ти е вдигнала статуса в обществото. За една играчка, която нито е по-добра от другите, нито е по-качествена, нито предлага нещо повече от конкуренцията. Съжалявам, че за нещо, което струва 150$ си дал много повече... Съжалявам, за твоето невежество, както и това на себеподобните ти снобари, доведе до изскачане на една мизерна компания от нейната миша дупка, в която дълги години съществуваше. Компания, която не успя да измисли нищо, но патентова невероятни глупости, на базата на което сега се изявява като най-големия съдник в хай-тек индустрията.

Ама не виждам какъв ти е проблема ? Като не те кефи политиката и продуктите на дадена компания, просто не ги купувай. Хората си правят пари и никой не те заставя насила да им ползваш продуктите. Мен също не ми допада Самсунг, но не съм тръгнал да пиша простотии. Ако имаш проблеми с Епъл, пиши им директно на тях.

Ами като гледам ти си за съжаление - никъде не прочетох, че някой съжалява за покупката си - затова Apple имат най-много фенове по света. Съжалявам те, че нямаш пари да си купиш качествен телефон и си се превърнал в злобен и кисел хейтър. Продуктите на Apple не са задължителни - не е и зедължително простолюдието да разбира политиката им или пък да проумява защо се купуват въпреки високата цена - ако това те затруднява ... има ли смисъл да продължаваме ? Живей си в сивото бетонно ежедневие и не завиждай на имащите !

"Тези $1000, които ще дадете за вашия нов червен, черен или зелен iPhone, значително ще повишат вашето самочувствие..."

Има бисери, има :) ..Сблъскахме се със сериозно предизвикателство - да предложим същия хардуер, но на по-висока цена.... :D

iсифон

Уви, парите и сляпото следване на модата не компенсират интелектуалния недостиг...

Това е така защото "новият" iPhone е чисто и просто хардуерно обновяване ,за да наваксат изоставането на 4-ката от конкурентните модели. Малко по-голям екран и по-бърз процесор и нищо друго. Apple от 1 година насам вече не е технологичен лидер на смартфон пазара

jizast

Нещо не си в час с новите фичъри на телефона май.

Извинявай не разбрах... С новите какво? Смешко, ю мейд май дей :)

Новите "Фийчъри" ли? Като многозадачността, която въведоха 10+ години след като вече се предлагаше в handheld и смартфони на други марки? Или като 3G, за което снобите, купили си първия айфон, трябваше да го изхвърлят и да си купят новия (по ценова листа беше 1980лв с ДДС от епъл България), и то при положение че 3G телефони се предлагаха поне 5 години преди това? Или "революционнния" четири инчов дисплей, след като 3-4 години самите епъл упорито твърдяха че повече от 3.5 би било неудобно за смартфон? Кои тези "Фийчъри" че не разбрах? Или скоро да очакваме да открият колелото и да направят "революция" в средствата за придвижване...

:) Напишете Apple iPhone 7S в тубата... БГ клип е. Това от предаването в САЩ е нищо :)))

Напишете в дядо гугъл "Apple iPhone 7S - YouTube" и ще видите страхотен клип на две млади българчета - много яка гавра с Епъл. Много добре направен и много точен ! Кефи !!!

Se taia

Уникално са го направили пичовете :) Ако го преведат и на английски не ми се мисли какво ще отнесат :)

jizast

Да гледах го, много тъпо направено, те са сковани, приказват глупости, пълна излагация и опит да бъдат интересни.

Аз не знам по-голЕма излагация от това да продаваш всеки път същото г*вно, само малко подобрено, с "Фийчъри", които другите в индустрията предлагат от години, ами и куп зомбита да твърдят че това било най-яката работа след топлата вода, и да плащат десеторна цена за тая пръчка....

Владо

Напиши им имейл, че са сковани и се излагат.

Apple много се издъниха. Няма компания която така да преправя нещо, което продава от години. Обладаните фенове са в ужас, дори Samsung имат нов модел, който ги превъзхожда отново. хохохоууу