Коментари - HP се завръща на смартфон пазара | IT.dir.bg
назад

HP се завръща на смартфон пазара

Приблизително година след като прекрати разработката на своята мобилна операционна система WebOS и претърпя пазарен неуспех с базирания на нея апарат HP Pre 3, Hewlett-Packard (HP) разработва нов смартфон, заяви изпълнителната директорка на компанията Мег Уитман в интервю за Fox Business.

Обратно в новината

Коментари - HP се завръща на смартфон пазара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На пазара няма място за нова ОС, няма място и за нов играч. Това моме имитира заетост, май :) Проблемът на американците е, че не работят за продукта, а за борсите.

И къде точно в статията пише, че HP ще правят нова операционна система или ще използват WebOS? Като се сетя за предишните им джобни компютри и смартфони, аз лично очаквам да пуснат смартфон с Windows Mobile.

"На пазара няма място за нова ОС, няма място и за нов играч." - е много си наивен, ако го казваш сериозно. Ако е ирония - може. Има място за още 1000 ОС и милиони нови продукти - стига да има някаква новост или по-ниска цена.

Това, дето си написал за борсите и продукта е безкрайно вярно. Повече пари се печелят от шмекерии там, отколкото от истинските продукти. Затова са и патентните войни и другите цигански истории. Затова штрябва да се признае на Апъл, че имат повече адвокати и дилъри, отколкото инженери. То и без това всички продукти се правят в Китай - менажирането трябва да показва поне "Америкън уей". Иначе НР пак ще хванат някоя китайвайнска фирма да им изработи нещата - този път няма как да играят с НТС

и тия ли със шутка са тръгнали света да покоряват.

Ал

Сетила се Мара да се побара...