Коментари - Ентусиасти ще нощуват на улицата заради iPhone | IT.dir.bg
назад

Ентусиасти ще нощуват на улицата заради iPhone

Американци опънаха спалните чували пред главния магазин на компанията Apple в Ню Йорк в очакване на началото на продажбите на новия iPhone 5.

Обратно в новината

Коментари - Ентусиасти ще нощуват на улицата заради iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клошари се редят за огризки... това и при нас го нямаше... :-)

Някой май бърка идиотизма с ентусиазъм ;)

Само едно мога да кажа - iDiots :))))

Зомбираните атакуват. Събрали пари от закуски и хайде на опашката за най-новата зарибявка на плитки чалгаджийски, облъчени, манипулируеми мозъчета. 1400лв. Да ви е честито, ненормалници.

Откачалките най-после дочакаха нещото, което осмисля живота им. Имам познат живеещ в Сан франциско, който всяка година виси на тези опашки ( при положение , че може да си поръча онлайн) , независимо дали ще е за най-новия таблет или телефон, прави го за да почувствал тръпката да е с другите на опашката. Човек с доста пари е, а баща му е милионер. Между другото се учудвам, че Jizast, Acho и user не са на опашката вече.

rado_7_6@

Добре де - ясно е, че не всеки притежава изтънчения стил и финансово-социален статус, който би му позволил да си закупи елегантен бял айпад и лъскав черен айфон, ама защо е това яко лузърско хейтване в темата?!?

за същата цена има много по-добри продукти.

Blake

Нали не се опитваш дами кажеш, че тези, дето 3 дена чакат на опашка за един телефон (който на всичкото отгоре могат да си поръчат и онлайн), са някак си по-висши от нас, останалите? Всъщност, няма да е лошо вие iЗомбитата да измислите някое по-интересно оправдание за безмозъчните си действия, щото повечето от "хейтърите" (включително и аз), можем а си позволим да си купим каквото си искаме, но то в никакъв случай няма да е с нагризана ябълка на гърба. Не за друго, просто сме на едно по-високо интелектуално ниво, и нямаме изтънчената необходимост да си даваме парите за подобни глупости, следвайки сектантски простотии...

Аз лично не бих купил такова нещо. Искам нещо използваемо, пък ако ще да е с най-грозния дизайн на света... Снощи трябваше да свържа WiFi-то на един iPhone към домашния ми рутер. Е, никога не съм писал паролата си (на никое друго устройство) 4 пъти докато я уцеля с тая крива клавиатура на iPhone-а. Дори клавиатурата на htc Wildfire S, която е със същите размери работи по-добре от iPhone-ската. Но... всеки може да бъде луд колкото си иска... Купувайте си прехвален дизайн за 900-1000лв и функционалност за 300лв, щом така ви харесва... За мен лично е абсолютна глупост да се дават над 600лв за телефон, какъвто и ще да е, защото за толкова пари има доста сносни лаптопи, които вършат много повече работа и по-трудно се изпускат на цимента/асфалта...

Ами защото са прости Евлампи, много прости, чак до неузнаваемост. Такава ни е нацията. Не се подвеждай по няколкото нормални люде у нас. 99% са сволочь. "Спри държавата за миг" и направи анализ - какво се вижда? Кому се харесва? И.т.н., и т.н. ... :)

Blake

Мда, много сме прости, че не искаме да си продадем бъбрека за един телефон... за малко да ти повярваме...

jizast

Конкуренция сега си изяжда чорапите от завист. Епъл отново властват.

Бе мани. Самсунг направо фалираха.

Blake

Айдееее, почва поредната зомботека :)))))))))

Кой би искал да се асоциира с подобни прошляци... Имам чувството, че Самсунг им плащат за да развалят имиджа на iPhone :)

бахти зомбираните малоумници

Това не са ентусиасти, а обикновенни психично болни

тия са платени безработни зомбита, обикновени отрепки. и никак не са много, важно е да се шуми около името и да се помпят останалите зомбаци. нищо ново от епъл, пак се повтаря истерията и с предишните им боклуци.

Ех, защо не съм хамериканец...

И аз не съм американец, но мога да бъда съпричастен и ще се редя на Женския пазар до сергията за вълнени чорапи!