Коментари - Революционен фотоапарат излиза на пазара | IT.dir.bg
назад

Революционен фотоапарат излиза на пазара

Революционният фотоапарат "Lytro", който позволява фокусиране след като снимката е направена, ще бъде пуснат по магазините в САЩ, Австралия, Канада, Сингапур и Хонконг през октомври, съобщи генералният директор на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Революционен фотоапарат излиза на пазара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lBG

Да, супер идея е, и с добра реализация, но за съжаление все още не прави достатъчно качествени снимки (прекалено много памет е нужна в сравнение с традиционните фотоапарати).

нямам думи...

Жалко, че не е руско изобртение.

Това е невероятно! Видяхте ли снимките на сайта?

Джавкате се за глупости. Само си представете колко фирми за производство на скъпи фотообективи ще "ударят кепенците" след някоя и друга година и ще последва Kodak в небитието.

Апаратът се продаваше още април месец , а всъщност доставките за частни клиенти започнаха април , а самите продажби от сайта на компанията бяха от миналата година . Вярно , че не всеки тогава можеше да го закупи , но това също се води пазар . Между другото усещането от този апарат е меко казано странно .

jizast

Отново Америка е в авангарда на световните технологии. Сега жълтурите ще почнат да копират и да произвеждат евтино новото устройство.

Изобретателят Рен Енджи роден в Малайзия..... no comment :D

Но станал НЕЩО на американска почва! А Малайзия не е бедна държава, може да плаща добре на инженерите си.

jizast

Хмм как мислиш дали не е американец, а? Кой му пука къде е роден, ако не е роден извън америка то родителите му са родени извън америка. Всички които работят, живеят и реализират идеите си в Америка са американци. Почти всички са с американски паспорти също.

Изобретателят Рен Енджи роден в Малайзия, но израснал в Австралия . Да беше прочел поне статията , за да не ставаш смешен отново . Ако искаш го виж и в Google пише се REN NG от това по-жълт няма накъде да е . Оказва се , че и ти си някакво хлапе ламер .

jizast

Пак нищо не си разбрал. Аз говоря, че американците са в авангарда. Я прочети кой е американския университет който публикува това изобретение.

А така между другото CEO на компанията Lytro също е "жълтур" . A за твое душевно успокоение ще кажа , че търговски съветник в компанията е българка , казва се Марияна Анчева . Хайде гъзолижещо ("отново Америка е в авангарда ...") комплексарче , бягай да се успокоиш сега .