Коментари - Стив Возняк: Apple да пусне по-голям iPhone | IT.dir.bg
назад

Стив Возняк: Apple да пусне по-голям iPhone

Apple е заела отбранителна позиция, смята един от нейните основатели - Стив Возняк. Компанията се държи малко високомерно, но е длъжна да пусне още една, по-голяма версия на iPhone, в допълнение към съществуващата, смята Возняк.

Обратно в новината

Коментари - Стив Возняк: Apple да пусне по-голям iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айсифон ли е телефона който претендира за най добрия в света? картите не работят блутут не работи корпуса е от евтин материал и се драска има розов ореол на снимки на които има слънце екрана е с резолюция 1130 х 648 в 2012 няма NFC няма сменяема батерия със заключена ОС няма мултитаскинг няма нормален конектор няма слот за карта Е предпочитам телефона който не претендира за нищо на думи и хартия, но реално е по добър.

Баси, направо ги осра! А някои за това, дето го описа дават милиони! Заб. Корпусът е от алуминий и като се одраска се вижда оригиналния му цвят - обяснение от айфонджиите.

Алуминии=евтино тенеке. На цена е колкото пластмасата на самсунг, само, че стъкло и метал за телефон не са много добри идеи. Да си дават милионите няма да им преча, фактите са си факти.

Само да напомня че половината от екраните за i-Phone4 а така също и по-голямата част от другите чаркове в тия телефони са производство на Samsung или с други думи даваш сума ти пари за една лепенка на ябълка върху кутийка съдържаща чаркове проектирани от омразния конкурент.

;ичи си че си глупав! за технологии чувал ли си? самсунг ги прави щото има ресурса за правене, а атехнологията е на Епъл! ма като си прост шо си не трайш, а ??

Стиви пак некви мега идеи. Абе пич, Епъл си знае работата. Не случайно са номер 1. А и след 10 дни ще пуснат Мини Айпад, което по думите му е ''малък Афон". Така, че не ги мислете, а само гледайте продажбите и ще ви стане ясно, че хората не са тъпи.

Номер 1 по какво ??

Епъл са номер 2, а май вече и номер3 ..какъв Н1 бълнуваш още..зомби ..

още са номер едно в този сегмент. факт. другото са медийно-рекламни обяви на една търсачка, която си пробутва най-монополно браузъра.

Бе те хората може да не са тъпи, а просто зомбирани. Едно свястно мнение не прочетох от епълджиите в подкрепа на техния велик айфон! Аз не ползвам нито смартфони, нито айфони.

Странни хора са апълджиите - никога нямат връзка с реалния свят. По кое точно Apple са номер 1? - по брой продадени телефони? НЕ - по най-добри технически показатели? НЕ - по най-голям екран? НЕ - по най-глупави собственици....Е тука май си прав - те са номер 1 :)

хахаха - абсолютно вярно!!!!

Аре бе, Епъл, вземете го на работа, виждате как се старае...

jizast

Изобщо не ми пука за големината на iPhone, но щом има абдали дето налитат на голямо нека Епъл ги нахрани. Така де защо да не обере парите на лудите...

rue

Айфон 5S ще излезе с по-широк екран. Това си е стратегия! Д*а нещастниците! Искам да си хвърля 4-ката в стената!

Разочарование ... с каквито и размери да са айфоните, щом имат бъгав софтуер като ios6 и некадърна поддръжка вървят по пътя на нокия ! Жалко, не очаквах, че един човек може да оказва толкова огромно влияние върху IT бизнеса - без Стив Джобс тъпчат на едно място и лежат на стара слава, нищо ново и добро не пуснаха след неговата смърт !

На андроид му трябваха 4 версии, за да заприлича на ОС. Нищо, че е краден (и продължава да се краде) от ГНУ софтуер и от джава. Така че, по-кротко.

коку

Замисли се на Windows колко версии му трябваха... Може би Win7 е първата версия, която е относително стабилна и мрежата и работи нормално...

Този нормален ли е? Ако пуснат 2 версии на Айфон - това значи да съсипят цялата си стратегия ....

Нали??? И аз се изумих като го прочетох! И на мен ми се искаше да е дори с една икона по широк, така както е и по-дълъг, но... уви.

" Този " е най-нормалния човек имащ нещо общо с Епъл, без него и конструираните от него Apple и Apple II щяхте да се чешате по кратуните в момента

Добър инженер не значи и добър търговец :)

По принцип знаеш ли кой е Стив Возниак и какво е създал, та се питаш дали е нормален ?

Отлично знам кой е Стив Возняк. Но като маркетингов специалист, проследил развитието на Apple в детайли, знам на какво се дължи успеха им и затова недоумявам идеята за сегментиране на продукта... :)

Не може , защото ръцете на jizast са малки и по-големият телефон няма да му върши работа , а и без това момченцето още не е събрало пари за първия си i-phone .

тоа Jizast спокойно може да се пише Pedera :)

jizast

Пак нищо не си разбрал, не става дума за ръце и крака, а на кой му харесват големите неща и къде ще си ги завира като си ги купи :-D