Коментари - Приложенията в App Store стават все по-големи | IT.dir.bg
назад

Приложенията в App Store стават все по-големи

Купувачите на iOS устройства с малък обем на паметта принципно не планират да натоварват своите джаджи с филми и музика, като в повечето случаи пускат на тях игри и приложения. Обикновено приложенията имат малък обем, което позволява на потребителите да инсталират на смартфоните и таблетите си голям брой програми.

Обратно в новината

Коментари - Приложенията в App Store стават все по-големи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основната причина е, че трябва iphone сектантите да дават освен цялата, повтарям ЦЯЛАТА си лична информация и повечко парички на Apple. Та добрата алчна практика е да ги принудиш да си купят новите играчки, въпреки, че и старите си работят добре. Колко се е чалнал светът - едно време някои даваха луди пари да се домогнат до личните данни на хората, сега хората дават луди пари на някои да им притежават личните данни. Shit happens.

А основната причина е бъгавата ios6, която ще довърши apple ! Не мисля, че ако Стив Джобс беше жив щеше да допусне такива гафове ! Няма незаменими хора, но без него потъват ... няма нови идеи - само лапане на гърба на потребителите ! Това не може да продължи дълго ! Жалко ...

Каква бъгава иОС те гони, бре колибар? Това е най-стабилната ОС за смартфони от години насам, ти на амфети ли си? Ползвал ли си някога нещо на Апл, та ги бръщолевиш такива във всяка тема за тях? Я, си сипи ментовката и се успокой! :)

Аз съм ползвал за малко айсиктирфона и смея да твърдя, че по-бъгава ос за смартфони няма.Дори и симбиана е в пъти по-добър.

коку

Много бе... В Android типичните приложения са под 1мегабайт, а големите (като Facebook или Google Maps) са малко над 10 мегабайта...

А има такива и по над 100МБ..

Аз имам игра на таблета дет е над 1 GB. Blood & Glory се казва

rue

Мдааа, а ФМ 2012 играта е 1 гигабайт...