Коментари - Apple откри най-големия си магазин в цяла Азия | IT.dir.bg
назад

Apple откри най-големия си магазин в цяла Азия

В китайската столица бе открит най-големият в Азия фирмен магазин на американската компания Apple. Разположен на централната улица "Ванфуцзин", той стана третият търговски обект на компютърния гигант в Пекин и шестият - в континентален Китай.

Обратно в новината

Коментари - Apple откри най-големия си магазин в цяла Азия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво пък толкова ще продават в него, че те имат 1 телефон, 1 таблет и някой и друг лаптоп. ;-)

М-м-м,да-а-а. Вече огризката си тежи на мястото.От където излиза там и да си остава. Беше преди година,две хубав телефон, обаче вече не е същия.Явно след Стиви,всичко ще отиде на вятъра. Фен съм на НОКИА, това е зада не плюете по феновете на Андроид.

Като знам как съм ги сглобил... няма да си купувам :)

цър,цър цър,мишленца сладки църкат..Браво на Епъл,хейтърите да го барат мухахахахаха

Откриват нови магазини, пускат нови продукти ... а бъгавият софтуер на ios6 е нещо маловажно - уж най-добрият смартфон пък да ти губи обхват, да имаш проблеми с wi fi, да ти яде батерията за един един ден и какво ли още не - явно разчитат на наивници, които да очакват качествени и надеждни продукти, а да получават пълен с проблеми смартфон ! Докога мислят, че ще издържат така ? След Джобс според мен вървят надолу ... не го пиша със злорадство, а със съжаление, защото бях голям фен !

jizast

Нека се радват китайчетата. Стига са ги хранили с евтини жълтурски стоки. Малко стил не им е излишен

Тях не ги мисли те се оправиха вече, гледай ти какъв стил ще имаш след някоя друга година

Какъв стил в телефон за 300$, който има повече дефекти от кола на 20 години?

Щот дося китайците не са виждали айфон ли? :) Че те китайските ментета бият по всички показатели айфоните бе. Само дет имената са им странни.

Това граничи с лудост. До един момент дори ми беше забавно, но нещата отиват към тотално изтрещяване на определена облъчена прослойка от населението на земята.

Какво ще кажеш за футболните запалянковци? Не мислиш ли, че тяхната глупост с нищо не е по-обоснована от тази на Епъл маниаците? Бих казал че вторите по- ги разбирам от първите.