Коментари - Apple изненада със скъп iPad mini | IT.dir.bg
назад

Apple изненада със скъп iPad mini

Американската корпорация Apple представи официално мини версия на своя таблет iPad, замислен да конкурира продуктите на Amazon и Google, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Apple изненада със скъп iPad mini | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Презентацията беше толкова идиотска , че се чудех дали да се смея или да съжалявам хората , които са я подготвили . Едно от най-смешните неща беше това , че мини можел да се държи с една ръка , при положение , че досега се опитваха да ореват света колко големи били телефоните на конкуренцията с почти 5 инчовите си дисплеи . Същевременно се опитваха да впечатлят с това колко по-голяма била площта на мини в сравнение с другите таблети в 7 инчовата гама, само че мини е кажи речи 8 инчов , така че това сравнение е меко казано смешно и със сигурност нелогично . Apple , насериозно почват да мислят , че хората са идиоти , които продължават да се връзват на думички като невероятно , удивително и забележително .

Ти правиш ли разлика между таблет и телефон ??? Таблета няма да си го държиш до ухото опитвайки да проведеш разговор като с оная корейска джапанка ....

Tъпо селско парче си ... Как мислиш Епъл имат пълна доминация при таблетите с над 65% от целия пазар ? Епъл срещу всичките безбройни анонимни китайски шитни .... Със сигурност никога не си влизал в някой Епъл Store да видиш какви хора са клиентите ... всяка възраст , класа , пол и външен вид. Представи си един огрооомен фирмен магазин какъвто никога не си виждал и там наредени няколкостотин iPhone 5 , iPad 3 , Apple TV , макбуците и всичко което ябълката произвежда . Стотици клиенти цъкащи и разучващи свободно устройствата без някой консултант да им виси на главите и да ги пришпорва. Може и цял ден да прекараш работейки с устройствата. Когато се убедиш , че са добри купуваш...

Продуктите на Епъл отдавна ги купуват само скъп-аняци, защото искат всичко, което имат да е скъпо!

Ето я презентацията на Apple: link Който иска може да го изгледа цялото и да научи всичко от извора, такова каквото е.

Каквото е, или каквото се показва?

Да допълня, че ми харесваха преди 20 г но вече не. Сега са търговци, които предлагат лъскава опаковка и толкова.

След лоботомия може а стана фен на аплле,

Поредното безумие от Епъл... Но кой му е притрябвала такава глупост. Вървят смело по стъпките на Нокиа. Жалко.

Blake

Тва с гроздето не се ли изтърка отдавна???

Blake

Щеше да е изненада да е евтин... А че бил скъп - еми то тва си е политиката на фирмата :)))

На Ейпъл вече другите и диктуват какво да прави и резултатът е резИлтат след резИлтат :))) Между другото в момента съм а Айфон 4 и смяам да го сменя с Галакси Ноут 2 на Самсунг. Петицата на Ейпъл е пълно дърво...

Ауу чи интиринуу, ма верно ли ...

Гтене тггажихпа тататд по гтаггехгтатипа :)))

И кога я пробва тая 5-ица ? Айде да заложа , че нито си помирисвал Епъл , нито може да си позволиш Галакси 2 ... е ако тате ти даде пари за рожденния ден ще е друго ;-)

Абе хора :), сънародници, Левски/ЦСКА, ГЕРБ/ДПС/СДС/БСП/НДСВ, Костов, Доган, Царя, Стоичков, Бербатов, Белене и какво ли още не - има толкова теми, по които да се карате ... какво ви пука кой какъв чип си е сложил в джеба? Аз не съм фен на Епъл по много причини, ама защо да ви занимавам с това? Какво значение има кой е по-хубав? А и да има значение, защо трябва да се карате? То е много просто - всеки си купува нещо от пазара - и фирмите дето могат да оцелеят явно имат подкрепата на достатъчен брой купувачи. Аз нямам Епъл и се чуствам отлично. Познавам хора, които имат и се чустват отлично. Би трябвало значи всичко да е наред, нали?

Правилно го казваш! Но не са любителите на Епъл тези, които си натрапват мнението на останалите, ами тези, които не харесват Епъл оревават всичко живо... абе хора, като не ви харесва - не купувайте бе!

Браво. Обясни им Тоше.

Продуктите на Apple не са за хора, които са си свикнали с PC-то. Изисква се друго мислене, други навици. Двете системи нямат нищо общо, нито като начин на мислене, нито като употреба. Продуктите на Apple са онези, които няма да се задоволят само с парче от тортата, а ще си купят цялата торта. Аз преминах към тези пордукти преди 4 години, след като PC вирус унищожи 4GB от най-хубавите ми снимки. 15 години се мъчех като грешник с пародията наречена Windows. Сега почти не мисля за софтуер и хардуер, а просто си върша качествено работата. Пожелавам на онези, които нямат продукт на Apple да си купят първо iMac, защото иначе няма как да схванат идеята. Пък като си купят iMac нека пак да си помислят кое е по-доброто PC или MAC!? Дотогава всичко е само празни приказки.

... няма как да схванат идеята.... ....Сега почти не мисля...

Много добре казано!!! Напълно подкрепям. Всички които плюят по Apple не са ползвали продуктите им, или само са ги пипали, търсейки потвърждение за предубежденията си. Не съм виждал човек, който да е заработил на Маc и да иска да се върне на PC.

Аз пък познавам таман 10 такива. Всичките с познания в ИТ сферата и 5 цифрени заплати на запад. Но пък децата и на 10-те ползват епъл продукти.

Ползвали сме - не паднахме от коня освен от цената, за епъл също има вируси няма да се плашиш, а пък комп без антивирусна в днешно време...

Тия боклуци дето вече и youtube нямат след iOS6 за какво вече може да се ползват, че да ги купуват? Аз си браузя от телефона и от PCто, въпреки че имам iPad2.

Този, който е собственик на you tube, предлага и програмка. Не е необходимо да е към ОС.

Всъщност щеше да изненада ако е евтин :)

Изненада щеше да е ако беше по-евтин :-)

Гроздето е кисело налииии...... :))))

коку

Много е кисело! Дано това признание да ти помогне да спиш спокойно, че си си похарчил парите за да купиш от киселото грозде...

Еми...кисело си е, щом захарността му е ниска. ;)

Всъщност изобщо не е чак толкова скъп. Просто има хора с пари които не му виждат приложение. И те ли са хора на които им киселее?

коку

Ехааа... И ще настане такъв живот, че само си викам "дано"... Ама за какво ни е без Flash и Java?

Шит-шит, шитня! Опс, огризка!

Шит?! 68% на 29% пазарен дял!!!! Голям "шит", пожелавам го на всеки производител! А на хейтърите "шита" им е в главите!

я провери пак статистиката, че тая е от миналата година. Всъщност е 50 на 50 към момента и популярността на андроидските падове расте точно за сметка на епълските

Така, който си е купил 3-ката сега сигурно си бие главата в стената. Това ми напомня България където ни въвеждат всевъзможни документи, декларации и т.н. всеки няколко месеца или години!!!! А и нали маниаците са си маниаци т.е. "трябва" да имат новата "не"полезна играчка. Добре, чв не си купих...При тези цени съм се насочил към Kindle Fire HD, макар и някои да напишат, че бил такъв и боклук. Само, че никой още не го е ползвал. Така, че със здраве! :)

На кой му пука какво смяташ да си купуваш. Всеки си има критерии, когато си купува нещо. Защо смяташ, че твоя избор е най-добър, най-добър е ама за тебе за твоите критерии. Пазарния дял на таблетите на Apple е многократно по-голям, мислиш ли че всички тези хора, които са закупили таблети на Apple са толкова прости? Това е бил продукта, който е отговарял най-точно на техните изисквания. За съжаление за България тези продукти са доста скъпи, но не значи, че като не можем да си ги позволим не си струват.

мисля, че наистина са толкова прости. дори повече.

Мда.. Болшинството от хората купили си iPad са такива... гледат рекламите, отиват в магазина, продавача ги "облъчва" само и само да си купят устройството от което ще вземат най-гляма комисионна и хората ги слушат...