Коментари - САЩ тестват хиперзвуков самолет | IT.dir.bg
назад

САЩ тестват хиперзвуков самолет

Американските военни планират нов непилотиран полет на експерименталния хиперзвуков летателен апарат X-51А Waverider след провала преди два месеца, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Изпитанията ще са догодина.

Обратно в новината

Коментари - САЩ тестват хиперзвуков самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И коя по-точно изключително военна технология е била използвана за Конкорд? Щом твърдиш това, сигурно имаш аргументи? А наука, глупако, можеше да се прави в България, ако не бяха родоотстъпниците и продажниците като теб!

Прави де, кой те спира.

Ей тия американци добре почваха ама страшно се изродиха. Все военни технологии и проекти са им приоритет. Иначе като ги слушаш едни загрижени, миролюбиви и демократични, ама като ги видиш какви ги вършат ти настръхва косата. С тая глобализация и темпове светът стана твърде малко място и те натоварват световната икономика като я източват чрез безразборното печатане на пари и харченето им за субсидиране и военни разходи. Като един тумор концентрират кръвоснабдяването /паричните потоци/ към себе си без обаче да създават пропорционална стойност. Реално всички които търгуват през долари, а това комай са практически всички енергоносители и храни им плащаме един скрит данък и те от това добре си живеят. За тях добре, но за човечеството и синьото ни кълбенце чини ми се не е толкова добре.

Ти не ги мисли американците, Пентагона изгуби 2 трилиона долара и никой не ги знае къде са.

Изстрелва се от бомбардировач...използва се само един път...не се пилотира от човек...Що за самолет е това - по скоро си е чисто и просто ракета за поразяване на цели.

Експериментален - трябва да докаже дали теорията работи на практика - ако да, ще има и други разработки

това не мяза много на самолет,но щом казват. интересно е как се управлява при скорости над 5000км/ч.

Браво, сега ще може още по-бързо и евтино за разплутия американски данъкоплатец да се "демократизират" онези държави с демонични диктатори, които не искат да купуват американски ценни книжа, да продават петрола си срещу долари или да тероризират населението си, без САЩ да са разрешили това.

Муш не се притеснявай ние няма да купуваме американски ценни книжа купуват ги само марионетки ката Китай Русия и други такива американски подлоги.

Недей така, сега ше влезне KGB и ше почне да те плюе с малоумията си и ше те нарече комунде русофил и секви такива простотии само защото си се изказал против демократизаторите