Коментари - Пускат в продажба iPhone 5 и у нас | IT.dir.bg
назад

Пускат в продажба iPhone 5 и у нас

Мобилните оператори Мобилтел и Глобул пускат в продажба от 2 ноември смартфоните iPhone 5, съобщиха от двете компании. Те ще се търгуват заедно с абонаментен план на съответния оператор.

Обратно в новината

Коментари - Пускат в продажба iPhone 5 и у нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравили са към всичките екстри да прибавят и тази , че батерията издържа по-малко . И тримата ми приятели , които смениха 4S с i5 казват , че сега батериите им здържат много по малко . Можеби е заради 4G , но все тая заради какво е .

Забравиха да напишат, че 4G-то е по американските диапазони и в Европа може да се ползва само във Великобритания (и то ако не се лъжа само в мрежата на определен оператор). Също така забравиха да споменат, че телефона ползава нано СИМ карта, което в началото също ще създава проблем при някои оператори, които официално не предлагат телефона.

joro

на сайта на техномаркет е обявено че се продава без всякакви договори

Винаги може да се купи без договор на съответната цена ... За най-скъпата версия в Испания цената е малко над 1000 евро.

Тези 1000 евро са една прилична двуседмична почивка на Френската Ривиера или едно пътуване до Карибите ... само болен човек може да даде толкова пари за някаква джаджа била тя Епъл или Самсунг ако не прави поне 3-4000 евро месечно .

В кой магазин ще го пуснат да ходя да се редя? Аз викам, който отиде първи да направи списък и на един час ще правим проверка. Който го няма "гори".

Почти час не си писал... отказваш ли се?

Интересувам се от джаджата, но без обвързване с договор към мобилен оператор.

Щом имаш 2400 лв. :)

Ми не, ще чакам новият андроид ! Не го пиша като хейтър на ябълката, а като разочарован от ios6 и поддръжката на самодоволните ябълковци бивш фен ! Толкова пари за какво точно - за измислената 8 мпкс камера ли ? Или алуминиевото капаче ? Какво точно ново има в него, та да струва толкова ? Нищо ново не дадоха - зализана версия на четворката. Без Стив Джобс не струват, жалко ...

rue

И аз съм така. Разочарована, ама много разочрована. Седя си за момента с 4-ката и чакам Самсунг С4 :)

link Значи цената е: $649 * 1.5 = 974лв. После може да си изберете към кой от ТРИТЕ оператора да си сключите договор.

Ето от сайта на Ментел - Samsung Galaxy S III 16 GB 34,90 лв./месец Mtel Surf & Talk XL... По-евтин ли е от iPhone?

Дали ще има и тук спящи пред магазините от предния ден, само и само да си купят от лелеяния телефон, пардон айфон?

Кво? 130лв. на месец за 2 години...че ... с друг план ще е 60лв. на месец.

УРААА

Понеже сме най- бедни и тук е най- скъпо да си купи човек айфон, 120 лв.*24 месеца = 2 880 лв?!?!?!?! В белите държави го пуснаха на цената на айфон 4, тука е колкото лека кола

Кой пък те кара на сила да си го купуваш?

Тук в Испания при Vodafone и Orange Galaxy 3 e фрий , но с тарифен план близо 60 евро месечно. Сега ще пуснат iPhone 5 , но цената едва ли ще е по-ниска ... така, че евтино няма и в по-бели от България страни.

Поредната безбожно скъпа огризка за сдуханите фенки на шитнята! Айшит огзики!

У-хааа! Договорът Mobi XXL е за 2000 минути към всички оператори у нас и в чужбина, за 99.90лв на месец. Обаче, според статистиката на M-Tel, средното количество изговорени минути на месец у нас е... 126! Т.е., дори договор Mobi L (400 минути, 29.90 лв.) е три пъти и нещо повече от достатъчен. Или купуващият iPhone 5 с Mobi XXL най-вероятно няма да ползва услуги за около 70 лв на месец! Което, заедно с месечната вноска от 29.90 прави малко под 2400 лева за телефона, за двете години на договора. ЙоФтинийка, а? Щото някой тук спореше, че нямало начин у нас да се предлага на толкова висока цена...

A и видяхте ли, че този скапан план Mobi няма мобилен интернет :D Кой човек ще си вземе смартфон без мобилен интернет към него? Все едно кола без гориво...