Коментари - Технологични премиери в Технополис | IT.dir.bg
назад

Технологични премиери в Технополис

От петък 26.10.12 българските потребители вече могат да закупят и ползват дългоочакваната нова операционна система на софтуерния гигант Microsoft – Windows 8. Едновременно със световната й премиера, тя се появява на българския пазар.

Обратно в новината

Коментари - Технологични премиери в Технополис | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми няма да си го взимате от тия м'нгазини, а просто вижте амазон или някой друг сайт, взимате си само кея за 30-40 Долара и готово :)

kike

Аз още се чудя тея вериги като Технополис и Техномаркет не са фалирали още.. явно има големи балъци в наща държава. Последно (не съм сигурен в коя от двете вериги) разбрах, че предлагат iPhone 5 за 2k лева :D

Нaпишете ясно, че товa е реклaмa нa тия скъпчии от Техноглупост. Цените им сa винaги високи и кaквото и дa търсиш винaги ти предлaгaт турския боклук Беко! Не ни прaвете нa глупaци- товa е директнa реклaмa!

Абе кви са тия цени бе? 200 до 300 лв ??? За нещо което струва 70 долара ??? Чакайте бе Технополис, той Уиндоуса наистина се очаква да струв 200 долара, ама тва чак февруари месец. Дотогаз дори от Майкрософт са наложили промоция с цел увеличаване на продажбите. Кви са тия малоумия в нашите търговски вериги ??? И после що българина не си купувал лицензиран софтуер. Ем как да го купи, кат трябва или да пазарува по интернет от чужбина или сам да ходи да си го купува оттам.

Цената, ако решиш само да го свалиш, без хард носител дори е 39,99$... Което лично мен ме кара да се замисля, да си закупя едно легално копие :(

Root Sudo

40$ е цената ако имаш легален XP,Vista или 7 . Това е цената за ъпгрейд. Цената обаче в сравнение с други години е добра наистина. За последно си купих Vista за 150лв. Цената за ъпгрейд към Windows 7 беше по висока от 60лв. до колкото си спомням.