Коментари - WSJ: Microsoft разработва свой смартфон | IT.dir.bg
назад

WSJ: Microsoft разработва свой смартфон

Слуховете, че Microsoft работи по собствен смартфон, който да добави към таблетите Surface, се надигнаха пак след нова информация на "Уолстрийт джърнъл".

Обратно в новината

Коментари - WSJ: Microsoft разработва свой смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога пуснаха Surface преди няма и седмица, кога взе го ползваш;))) Между другото срокът на доставка в момента е 3 седмици, а в Европа още не се продава. Абе Димчо, вие от Майкрософт България все с конкурс за лъжливи дебили ли напоследък ви назначават?

Поръчан е още от Pre-Order и фо получих на 30.10. Ihre Bestell- und Rechnungsinformationen: Bestellnummer: 9472XXX541 Bestelldatum: 18. Oktober 2012

Ползвам Surface и макар, че съм фен на Apple, мога да кажа, че превъзхожда IPad с много. Това наистина е нещо функционално, а не просто телефон с голям екран. Ако MS успеят така и с телефона, ще има наистина удобен продукт.

Димчо, ако ползваше iPad щеше поне да знаеш че няма ама нищо общо с телефон.

Ползвах iPad и ползвам iPhone и не виждам никаква разлика с Iphone, освен размера на екрана? Какво друго е различно?

В дългосрочен план има значение отвореността на една платформа за разработчиците и свободата бизнеса да я използва, както си иска. Ударът на Apple е временно явление, случило се не заради специалистите, а заради лаиците за разлика от успехите на MS в миналото. Най-добре ще е за MS да се върне към корените си и да продава операционна система, а не ограничения и мода - след Apple поне 10 години тая ниша ще е ялова.

Сетила се Мара...

Майкрософт отдавна си правят модели (с помоща на различни партрньори както е упоментато в статията) на телефони за вътрешна употреба. Нали не мислиш, че мобилните операционни системи се тестват само на симулатори?

Да си чувал за KIN1 и KIN2 ?