Коментари - Марсоходът е открил „нещо потресаващо” | IT.dir.bg
назад

Марсоходът е открил „нещо потресаващо”

При анализ на образци на марсианска почва марсоходът „Кюриосити” е открил нещо крайно интересно, съобщиха учените. Въпреки това те отказват да съобщят какво точно е открил марсоходът.

Обратно в новината

Коментари - Марсоходът е открил „нещо потресаващо” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на снимките се виждат едри златни зърна и частици от черупчести, като на плажа. на полюсите има ледникови шапки от вода и други, атмосверата е от въглероден двуокис има следи от реки, денонощието е 24 часа. 2 неща злато и биология!!!!

Открили са гробот на Саше Великиот, погребан с приятеля си - първата археологическа гей находка в космоса. Семето Македонско е у целиот Космос- е това вече е големиот проблем за Божидар Димитров...

"Потресаващо" пясъкът съдържа пясък, но пък парите са изхарчени, а няма сензации...

Тъкмо това се има предвид, когато един тук спомена за филма "Зов за завръщане", който всъщност е сниман в реалните условия на съществуващите земни станции на Марс.

Американската и едната китайска станции могат да се видят за по няколко дни в годината, близо са една до друга, с добър любителски телескоп. Тук link съм публикувал снимки от 2010, а тук link от началото на 2012. Ясно се вижда напредъкът по строежа на новото съоръжение. Мисля, че до 2015 ще е напълно готово.

дай линка де...

респект и уважение на хората, които могат това. балгарите просто сме си едни философи.

Излезе информация какво са открили - водата на марс и на земята е с еднакъв произход.

ОТКРИЛИ СА НА МОЯ ДИРЕКТОР ДИПЛОМАТА ПО ФИЛОСОФИЯ

Всичко това, което (тайно са открили), се знае отдавна. Търси се обаче удобен момент, когато то ва ще бъде огласено публично. Според вътрешна информация американците и руснаците отдавна са посещавали планетата Марс, дори има станции и хора там (земни).

Е, отдавна, отдавна, не е чак толкова отдавна. Руснаците имат станция от 1982-ра, американците от 1985-та година. Китайците вече имат 2 станции. Индийците и те сега строят.

ако са намерили петрол най-вероятно морската пехота вече пътува натам. :)

Видели са Йода

...сигурно е открил основите за новата магистрала тракия. вие не знаете ли, Бойко и там ще строи, ама от там на сам. Успех!

В пясък какво може да има? кучешко лайно естествено

Явно е открил рецепта на Дянков за справяне с кризата.

Па що сте намерили ? На дедо ми праните гащи. Он там си ги суши на марсианскиот простор.

Открили са презерватив

Добре , че като кацнаха българите им заяде вратата и си тръгнаха, иначе сега колко "находки" щеше да намери КУРосити...

Ал

Вече си мисля, че маркетинговите дела на Nasa се движат от Apple. Заливат ни с едни такива "новини" все едно ще го купуваме: "Кюриосити тръгна", "Кюриосити спря", "Кюроисити си почива една седмица", "Кюриосити пръдна (метан)"...

потресаващо,колко да е потресаващо-ако не е открил нефт въобще да не се обажда повече.

Най вероятно е открил живот микроорганизми или спори в почвата или някакви фосили. Това може да е огромно откритие наистина.

Сигурно са открили освен ДЕНАРИ и някоя празна бутилка СТОЛИЧНАЯ. Нали АЛЪОША е бил там с ОАЗКАТА!

Не знаех, че във Флорида дишат метан. Явно американците вече са отровили въздуха, който дишат!

Това опит за шега ли беше? Ако не е - много жалко за теб!

За да оправдаят милиардите хвърлени на вятъра, интересно каква тъпотия ще измислят. Тия трябва вместо "Кюриосити" да се кръстят на "Голямата плюсница и PR Ентърпрайзис". С тези милиарди можеше доста неща тук на Земята да оправят, вместо да се опитват да препикаят необятната Вселена.

Аман от дребни и ограничени душици! Хората трябва да мечтаят, а не само да мислят как да си купят хляб. Мушица!

Типично за черевнотиквени малоумници. Ти къде мислиш че са отишли парите? Материалите за ракетата и марсохода да струват няколко десетки хиляди долара. ВСИЧКИ ДРУГИ МИЛИАРДИ РАЗХОДИ СА ОТИШЛИ В ХОРАТА, работещи по проектите, а те са стотици холяди, те пък ги харчат за битови нужди и за заплати на обслужващ персонал. Такъв проект решава проблеми на Земята със заетостта и разпределението. А вливането на тези пари по друг начин в икономиката НЯМА да промени съществено нещата.

само горивото на ракетата е било поне 1млн.дол.,а чарковете и изпитанията са стрували много повече-това не се прави като самолет от млад техник.

Това са хората, които търсят отговори на най-важните въпроси за човечеството и живота въобще, а ти излизащ тук с твоето примитивно мислене. Много ми приличаш на един човек, който искаше да закрие обсерваторията в Рожен, но под обществения натиск отпусна пари и заяви на нашите учени там да са спокойни, че ще могат да си броят звездичките по небето колкото си искат...

Ама: електричество, телефони, компютри, самолети използваш нали? И на совалка да те качат да се повозиш пак няма да се откажеш. Тия работи по дърветата ли растат според теб?

В пясъка марсохода е открил монета от един македонски денар...

Открит е Нотариален акт на македонски език .