Коментари - iPhone съществувал благодарение на Samsung | IT.dir.bg
назад

iPhone съществувал благодарение на Samsung

Шефът на мобилното подразделение на Samsung Йонг-Кун Шин направи ефектно изявление миналата седмица. Той провокира Apple като заяви, че без технологиите на южнокорейския гигант iPhone и iPad нямаше да съществуват.

Обратно в новината

Коментари - iPhone съществувал благодарение на Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко ве това са търговски трикове. Двете компании ще се дърлят вечно. Така продажбите и на двете ще са на мах. Да сте чули за други електроники не, вече ги забравихме.

Всички ли забравиха, че Епъл беше производител на компютри и че в крайна сметка Iphone2g който направи революцията в телефоните им е първият апарт който са произвели ? Нормално чисто технологично тези, които от години произвеждат телефони да са по напред.

Бхееехехехехехе! Тия жълтурковци май им е малка глобата ми се струва! Добре, че беше Апл, да има от кого да копират, мижитурките сладки те! :)

kike

Абе ако не беше Апъл щяха да са някои други.. от които Самсунг да копират

Кой от кого е копирал.Да не се окаже, че самсунг произвеждат екрана, рам паметта, процесора за прословутия айфон.И в крайна сметка какво излиза- че айфона е 90% самсунг.

в този случаи се казва на баба ти хвърчилото когато самсунг са правили телефони апле-то не е знаело къде се намира

Значи така: Самсунг измисля нещо "уникално" и го патентова за всеки случай. Епъл го използват, защото е близко до ума и този, който го е ползвал не е достатъчно тъп за да си помисли, че е уникално изобретение (естествено не са разбрали, че и Самсунг са стигнали до гениалното откритие). В един момент Самсунг, търсейки за какво да се заяде вижда, че "откритието" е използвано в епълски продукт и подава жалба за нарушен патент... Накрая следва изводът, че без Самсунг, Епъл нямало да могат да си направят телефоните - защото видиш ли не могат се досети как да реализират такива важни неща.

Паметта ли ме лъже, или първите, които се заядоха бяха Apple, не Samsung и се заядоха за това, че ъглите на телефона на Samsung са заоблени...

Ти чувал ли си за промишлен дизайн? Самсунг имали ли са смартфон в продажба когато се е появил iPhone - май не. Значи излиза епълския телефон и след това Самсунг случайно решават да го направят 1:1. А претенцията на Самсунг звучи така, сякаш ако не е било тяхното патентовано "изобретение", то iPhone е нямало как да работи, защото Епъл не биха могли да измислят решение на даден проблем.

Ай сиктир фон... Че на айфона дори процесора му е самсунг...

Apple успяха да патентоват вече и прелистването на страници, което съществува от преди поне 7-8 години.

Като гледам как след смъртта на Джобс ябълките тъпчат на едно място, продавайки зализани варианти на едно и също устройство, без никакви иновации и с трагично бъгав софтуер може Самсунг да ги задминат освен по продажби и по патенти ! Не го пиша като кисел андроид, а като недоволен собственик на айфон, който след множеството проблеми на ios6 и отчайващата поддръжка се отказва от ябълките !

Моля те, напиши какви проблеми имаш с iOS 6. Аз търся и не намирам. Услугата с картите не е ОС, а приложение. Къде са бъговете в ОС-а?

Ivan

Чезнат файлове - музика, снимки. Както и в момента не мога да намеря какво зъм записал, като видео...няма го файла и това е. Батерията пада за половин ден. Закупени програми ...вече го нямам. И не мога да си ги възстановя, трябва пак да купувам, щото не съм запазил мейлите с бележките. Две игри и няколко други програми просто ми се крашват. Това всичкото за 4S... изобщо не споменавам Мапс, че там просто оставаш безмълвен...как въобще някой му е хрумнало да го пусне. На всичко отгоре и Here by Nokia се крашва като другите програми. Имай предвид, че телефона не е отключван, не е джейлван и т.н. Да не говорим, че 5-цата има проблем с WiFi... плюс лющенето... :(