Коментари - Ericsson съди Samsung за нарушаване на патенти | IT.dir.bg
назад

Ericsson съди Samsung за нарушаване на патенти

Шведският производител на телекомуникационно оборудване Ericsson съди Samsung в САЩ за нарушаване на патенти, посочвайки, че продължилите две години преговори не са довели до споразумение с южнокорейската компания, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ericsson съди Samsung за нарушаване на патенти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, палячо, че те Ериксон няма какво да продават и затова се репчат...А на ябълките като им казаха че ще им дигнат за догодина процесорите с 20% и млъкнаха, корейците им дадоха за тази година 130 милиона, а за догодина са 200 милиона ...така ще мълчът и Ериксон

Много е забавно да се четат коментари на развален български! :) А за твоя информация Ериксон е на първо място в света по продажби на оборудване за оператори. Пластмасовите играчки на Самсунг работят в 80% от случаите в Ериксонски мрежи и освен да играеш енгри бърдс на тях за друго не стават.

Били са първи ериксон... Сега е спорно дали са те или Huawei...

Естествено , че корейците ще откажат да плащат. То затова му казват и кражба , а те с това са известни ;-)... Ние навремето как откраднахме нашите "Правец" , но бяха гордостта на цяла Източна Европа.