Коментари - Samsung пусна Galaxy фотоапарат с Android | IT.dir.bg
назад

Samsung пусна Galaxy фотоапарат с Android

Samsung пусна в Южна Корея нов фотоапарат с интернет връзка, което е част от усилията на гиганта да разшири доминацията си на пазара и в други сектори освен мобилните телефони.

Обратно в новината

Коментари - Samsung пусна Galaxy фотоапарат с Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нещо лошо в идеята.

Аз искам презерватив с надпис SAMSUNG. С по-дребен шрифт, че да пасне :))

Всичко ще стане с тъч то е ясно. Не разбрахте ли че им излиза по евтино и по лесно да го направят. Един голям дисплей със всички копчета и функции.Операционна система и готово. Дистанционните на телевизорите как още не станали тъч се чудя.

Хубавите дистанционни са отдавна с тъч. Това че никой в BG на ги внася и популяризира си е изцяло наш пробле. Просто потърсете инфо за Logitech Harmony 1100 и Philips Pronto.

Висока цена, но все пак е дебют. Поне се вижда кой е иноватора и кой зомбатора :)

Kaква иновация може да е този хибрид ? То даже е смешно ... Ще е иновация ако след една година всички камери изглеждат така , но това разбира се няма да се случи, защото е глупост.

Някои така се произнесоха и за първите компютри, и за първия Windows и за първия smart phone. Какво е глупавото в тази камера? Хубава камера с много екстри и мобилна/вифи връзка за прехвърляне на снимки. Не ти ли омръзна да търсиш кабела за да си качиш снимките на компа? А за цената - всяка цена се определя от хардуера, за случая най-вече обективи и сензорната матрица.

И ти си хибрид между майка си и баща си, но ......какво от това :). Те и за мишката, ксерокса и т.н. наричаха глупост.

Какво се радваш на това недоразумение? Това е таблетче с оптика, а не фотоапарат с андроид. Ако си купуваш фотоапарат за какво са ти всичките притурки? И как ще го ползваш - всички гледат да ги направят максимално тънки, а тук е обратното.