Коментари - Sony подготвя смартфон с 6-инчов Full HD екран? | IT.dir.bg
назад

Sony подготвя смартфон с 6-инчов Full HD екран?

Sony ще пусне на пазара през първата половина на 2013 поне пет нови смартфона. Един от подготвяните модели се отличава с 6-инчов екран с резолюция 1080p, според информации в интернет, позоваващи се на сайта it168.com.

Обратно в новината

Коментари - Sony подготвя смартфон с 6-инчов Full HD екран? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте интересни всички тук! Отдавна вече навлезе термина табфон, или още не сте го чули! Първият беше Галакси Ноут. Логиката е много проста - защо трябва да носиш и смартфон и таблет???? Когато говориш по телефона за какво са ти малки размери. Аз говоря с моя от години само чрез блутут слушалката. Страшно удобно е и древете ръце са ти свободни. Изваждам го само когато трябва да набера нов номер. За съжаление сега съм още с iPhone 4 и като гледам 6 инчовият Сони тук май той ще е следващият :)))

А също така може да ползваш и 7-инчов таблет Samsung Galaxy Tab 2 3G

Stanetzz

И как точно се говори с такъв телевизор в ръка ?!?!?

Май пак ще почнем да носим телефони с размера на полева радиостанция на гърба си в скоро време...

Забелязал съм, че постепенно започва навлизането на хибридни устройства - нещо средно между телефон и таблет. Бъдещето ще покаже дали това начинание ще бъде успешно.

Имаме 7 инча таблети и 6 инча телефони ?! Въпроса е този дето е 6 инча с колко ръце се ползва. Щото ако не може с една ръка да се ползва т всичките му функции значи просто не е телефон, а таблет-джудже.

Ще се продава в комплект с лупа.